З чим не можна їсти гречку: пояснення лікарів
Лікарка-ендокринологиня пояснила, як не варто їсти гречку.
Спеціалістка зазначила, що гречана каша – гіпоалергенний продукт, який завжди входить до складу лікувальних столів для профілактики хвороб, а також при проблемах з шлунково-кишковим трактом.
Індивідуальна непереносимість цього продукту відзначається вкрай рідко, а проблеми виникають тільки від переїдання.
«Клітковина, яка міститься в гречці може привести до здуття і газоутворення», - пояснила лікарка.
Експертка порадила не поєднувати гречку з жирними продуктами: м'ясними напівфабрикатами, жирною рибою. В такому випадку наслідками стануть бродіння і відчуття тяжкості в животі.
«Крім того, гречку слід не запарювати окропом, а проварювати - в цьому випадку організм легше гречану крупу», - додала вона.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.