Поради

ТОП-11 щасливих пар за знаком Зодіаку

ТОП-11 щасливих пар за знаком Зодіаку

Астрологи склали топ-11 пар, чиїй сумісності з партнером можна позаздрити.

  1. Так, наприклад, сумісність Тельців і Раків становить 100 відсотків. Цим знакам судилося стати разом. Союз характеризується як пристрасний і цікавий.
  2. Сумісність Овна і Водолія – 93 відсотки. Представникам цих знаків ніколи не буває нудно разом. Вони щодня потребують суспільстві один одного. У такій парі майже немає сварок і непорозумінь.
  3. Близнюки відчувають Козерогів на ментальному рівні. Їх сумісність дорівнює 97 відсоткам. Ці знаки розуміють один одного без слів. Вони можуть відчувати закоханість один до одного з першого погляду.
  4. Ідеальна сумісність відзначається у Левів і Стрільців. Разом вони живуть яскравим і насиченим життям. У такій парі панує розуміння і довіра.
  5. Сумісність Рака і Риб дорівнює 90 відсоткам. Цю пару можна назвати найромантичнішою з усіх зодіакальних союзів. Представники цих знаків є яскравими особистостями самі по собі, тому для повної гармонії партнерам потрібно іноді відпочивати один від одного.
  6. Сумісність Діви і Стрільця – 92 відсотки. Вдома у такої пари ніколи не буває скандалів і великих сварок. Вони перебувають в гармонії з собою і з оточуючим світом.
  7. Ідеальною парою можна назвати союз Терезів і Близнюків. Їх сумісність оцінюється в 94 відсотки. Вони знайшли ідеальних компаньйонів і співрозмовників. Вони готові прийти один одному на допомогу в будь-яку хвилину.
  8. Сумісність Стрільця і Овна дорівнює 91%. Їх об'єднує тяга до всього нового. Закоханим не страшно разом піднятися на вершину гори і спуститися на дно океану.
  9. Сумісність Скорпіона і Рака – 89 відсотків. До ідеальної пари цього союзу не вистачає навичок контролю над власними перепадами настрою. Якщо в такій парі встановити гармонію – не обійдеться без заздрості оточуючих.
  10. Козеріг і Стрілець поєднуються один з одним на 90 відсотків. Вони знаходять один в одному ідеальних коханців. У таких відносинах панує пристрасть і бажання оволодіти один одним якомога швидше.
  11. Завершує топ найвдаліших пар Водолій і Близнюки. Їх сумісність оцінюється в 96 відсотків. Партнери в такому союзі знають один одного з ніг до голови. Крім того, і Водолій і Близнюки надають велике значення саморозвитку – їм завжди є про що поговорити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, стосунки, шлюб, Сім'я, прогноз астрологів, поради астролога
В тему