Ідеальний спосіб зберігання хліба
Через декілька днів з моменту приготування більшість виробів хлібної продукції починають пліснявіти або засихати.
Про те, як боротися з цим неприємним явищем розповів лікар Сергій Малоземов.
«Щоб хліб можна було зберігати до тижня, він повинен знаходитися в холодильнику і на ньому не повинно бути видимих слідів псування. Якщо він трохи там підсихає від тривалого зберігання, то його можна «оживити» в мікрохвильовці і їсти спокійно», - поділився способом експерт.
До речі, до нього часто вдаються українці.
Але мало хто знає про те, що морозильна камера - ідеальне місце для тривалого зберігання хліба.
«Ідеальний спосіб зберігання хліба, якщо ви його хочете довше зберегти - це заморозка. У моїй родині ми постійно цим користуємося. Ми не так швидко їмо хліб і, якщо ми купили якийсь смачний, ми його ділимо навпіл і половину поміщаємо в морозилку. Потім, коли вам буде потрібно, ви можете в духовці або навіть мікрохвильовці швиденько його «оживити», - сказав він.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.