9 Травня 2020
Новини

Як вибрати безпечний хліб у спекотну пору?

Як вибрати безпечний хліб у спекотну пору?

У Луцьку ТМ «ТЕРЕМНО»  закликає споживачів контролювати свіжість хліба при покупці. 

Про це  підприємство  написало у Facebook.

«В черговий раз хочемо звернути Вашу увагу на умови зберігання хлібобулочних виробів, адже наближається літо і спека неминуча.

Увесь 2019 рік ми працювали над Вашими зверненнями та намагались покращити якість нашого продукту, щоб задовольнити усі Ваші смаки та потреби.

Хочемо зауважити, що наше підприємство щоденно виготовляє свіжу продукцію і доставляє її до торгівельних мереж. В окремі торгові заклади продукція доставляється двічі на день.

Враховуючи це, просимо Вас більш прискіпливо звертати увагу на терміни виготовлення та зберігання продукції ТМ "ТЕРЕМНО", яку Ви купуєте в торгівельних закладах.

Хочемо проінформувати Вас, що ми замінимо продукт або компенсуємо затрати, завжди віддячимо Вам у випадку виявлення неякісного продукту за умови придбання його у нашій фірмовій мережі.

Ми не можемо відповісти на Ваші звернення, коли виникає питання поцвілого хліба купленого за межами наших фірмових магазинів. Адже в кожному торгівельному закладі є працівники, що відповідають за умови зберігання та своєчасну заміну протермінованого товару.

Також нам складно пояснити ситуацію, коли продукт не переданий на підприємство для дослідження виявлених Вами зауважень. Хоча ми завжди на цьому наполягаємо.

Ми постійно змінюємо асортимент, запроваджуємо новинки, покращуємо якість продукту аби Ви змогли насолоджуватись улюбленими стравами.

Дуже вдячні Вам, що обираєте наш продукт», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, хліб
В тему