Поради

Астрологи пояснили, як люди переносять хвороби

Астрологи пояснили, як люди переносять хвороби

Астрологи розповіли, як представники різних знаків Зодіаку переносять застуду та інші захворювання.

Овен

Навіть температура під 40 градусів не змусить Овнів взяти лікарняний. Цей знак відрізняється трудоголізмом, а значить, на хвороби немає часу. Не допомагають навіть прохання близьких сходити до лікаря або, насамкінець, прийняти ліки. Овни просто ігнорують хворобу.

Телець

Цей представник зодіакального кола ігнорує хворобу рівно до того моменту, поки не наступають якісь ускладнення. Але вже після цього вони «беруться» за свою хворобу, близьких і лікарів в повну силу. Але варто нагадати Тельцю, що у нього через тиждень заплановано важливий захід, семи днів буде достатньо, щоб представник стихії Землі переміг будь-яку хворобу.

Близнюки

Близнюки вміло використовують свої недуги для маніпуляції, в цьому їм допомагає акторський талант. Навіть саму незначну подряпину вони можуть піднести, як щось загрозливе їхнього життя. Однак якщо не попастися на їх провокації, то виявиться, що хвороба всього лише привід, який незабаром піде на другий план.

Рак

Представники цього знаку, як правило, володіють хорошим імунітетом, хворіють рідко. Однак в разі хвороби вони розігрують виставу, якій цілком можуть позаздрити Близнюки. При найменшій застуді Раки студіюють інтернет, намагаючись з'ясувати все про своє нездужання.

Лев

Цей знак хворіє нечасто. Однак це не заважає Левам витрачати великі гроші на регулярні обстеження у найкращих медиків і закуповувати ліки, невпинно поповнюючи свою домашню аптечку. При цьому в разі звичайної застуди Леви одужують швидко – за пару днів.

Діва

Якщо є серед знаків зодіаку любителі альтернативної медицини, то це безперечно Діви. Будь-яке призначення лікаря вони готові оскаржувати і шукати для себе нетрадиційні варіанти лікування.

Терези

Як правило, «кришталевим» імунітетом володіють Терези. Представники цього знака хворіють часто, іноді більше трьох разів за зимовий період. При цьому Терези примудряються підхопити застуду навіть перебуваючи вдома.

Скорпіон

У Скорпіонів міцний імунітет. З цієї причини вони рідко скаржаться на будь-які нездужання. Але варто Скорпіону захворіти, він тут же почне шукати симптоми своєї підвищеної температури і запишеться до всіх лікарів відразу. Представники зодіакального кола не скупляться на медичні обстеження, вони завжди готові поповнити свою аптечку новим препаратом, пити його вони, звичайно ж, не будуть.

Стрілець

Представники цього знаку будуть ігнорувати свою хворобу, навіть коли всі симптоми, що називається, у наявності. Вони керуються девізом: «Коли хворіти?». Стрільці готові «пропадати» на роботі подібно Овнам, для них абсолютно нормально терпіти навіть при самому гострому болю.

Козеріг

Люди, народжені під сузір'ям Козерога, з головою занурені в свої турботи. Їм просто ніколи хворіти. Тому хворобу вони можуть і зовсім ігнорувати, вважаючи, що все пройде само собою.

Водолій

Цей знак досить недовірливий. У домашній аптечці Водоліїв завжди широкий асортимент ліків на всі випадки життя. Однак найчастіше велика частина цих покупок відправляється в урну за непотрібністю.

Риби

Цьому знаку потрібно догляд і турбота навіть при легкому захворюванні. Риби переживають через найменші ознаки погіршення здоров'я. Якщо відмітка на градуснику відхилитися хоч на півпункту від покладеної норми - цей знак почне панікувати і надмірно драматизувати своє становище.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, хвороби
В тему