Поради

Як визначити характер чоловіка за датою його народження

Як визначити характер чоловіка за датою його народження

Нумерологиня Олена Озерова пояснила, як охарактеризувати чоловіка виходячи з дати, коли він народився.

1, 10, 19, 28

У ці дати з'являються на світ лідери, підтримувані енергією Сонця. Вони відрізняються незалежністю і індивідуальністю і часто будують кар'єру. Ці чоловіки владні. Часто їх девізом по життю стають слова «бачу мету - не бачу перешкод». Негативною стороною є схильність до домінування. Вони авторитарні і нетерпимі до критики. Будуть чудовими партнерами, якщо побачать в супутниці джерело мотивації і натхнення.

2, 11, 20, 29

Цих чоловіків живить енергія Місяця. Вони вміло будують відносини і відрізняються врівноваженістю і умінням слухати. Вони часто привабливі і миролюбні. Народжені в ці числа наділені дипломатичними здібностями. Побудувати з ними міцний союз зможуть ті, хто буде авторитетним співрозмовником.

3, 12, 21, 30

Цим числам протегує Юпітер. Такі чоловіки полюють за знаннями і враженнями. Вони володіють гострим розумом і прагнуть докопатися до суті. Народжені в ці числа є оптимістами. Їх відрізняє цілеспрямованість і творчий підхід. Розум вони ставлять вище почуттів і не переносять емоційний тиск. Вибудувати з ними відносини вийде у тих, хто оцінить їх розум і освіченість.

4, 13, 22, 31

Це чоловіки-практики, якими керує Раху - місячний вузол. У них багатий внутрішній світ. Нерідко бувають сентиментальними і вразливими. Знаючи про свої слабкі сторони, вони ховаються під маскою замкнутості і грубості. Народжені в ці числа люблять порядок, і стабільність і часто звертають увагу на дрібниці. У відносинах з ними потрібно уникати критики і нещирості.

5, 14, 23

Цим чоловікам протегує Меркурій. Вони наділені допитливістю, готові підтримати розмову на будь-яку тему, проте їх знання досить поверхневі. Представники цих чисел нерідко йдуть в бізнес, так як люблять ризик і авантюри. Привернути їхню увагу можна компліментами, бо вони не можуть встояти перед поклонінням.

6, 15, 24

Це любителі задоволень, які не люблять собі ні в чому відмовляти. Такими їх робить Венера. Ці чоловіки чуттєві і вміють щиро любити. Вони цінують комфорт, естетику і наділені прекрасним почуттям гумору. Зацікавити їх можна спільністю інтересів і готовністю йти на компроміси.

7, 16, 25

Це чоловіки-мрійники, що витають в хмарах і володіють творчою натурою. Вони обожнюють подорожувати і милуватися природою. Вони пожертвують фізичними задоволеннями заради духовного зростання. З ними зможе перебувати поруч жінка, яка не зазіхатиме на їх свободу.

8, 17, 26

Це тверді і рішучі трудоголіки, що знаходяться під заступництвом Сатурна. При цьому вони чуйні і добрі. Їх приваблює влада і визнання, проте заради цього вони не будуть йти по головах. Можуть бути образливі і нетерпимі. Зав'язати з ними довгострокові відносини зможуть ті, хто буде їх розуміти і надавати їм підтримку.

9, 18, 27

Справжні воїни Марса, яких відрізняє почуття справедливості. Одночасно вони надто запальні і легко притягують неприємності. У цих чоловіків сильне лібідо. За зовнішньої харизмою часто ховаються ніжні і м'які натури.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, день народження, психологія, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему