Поради

Самі суворі мами в гороскопі

Самі суворі мами в гороскопі

Батьківське виховання відіграє велику роль в житті дитини. Астрологи склали рейтинг знаків зодіаку, представники яких будуть найжорстокішими або самими ідеальними мамами.

  • Найкраще з материнськими обов’язками справляються жінки, народжені під знаком Тельців. Цьому сприяють певні особистісні якості, які допомагають дитині рости сильною і щасливою. Представниці цього знаку володіють терплячістю і хорошою витримкою, а також не схильні впадати в паніку, не дивлячись на поведінку своїх дітей.
  • Хороші матері можуть також вийти з жінок-Риб, які славляться своєю креативною і чутливою натурою. Такі мами всіма силами намагаються допомогти дитині розвивати таланти і досягати цілей в житті, часом присвячуючи цій справі повністю своє власне.
  • У свою чергу, для жінок-Раків характерні дбайливість, увага і тривожність щодо своїх дітей. Представниці цього знаку цілком віддають себе родині, а дитина їм здається якимось сенсом життя. Однак на ділі надмірна відданість і неконтрольована гіперопіка можуть призвести до складних відносин з дітьми.
  • Найбільш вимогливими до дитини батьками визнані жінки-Леви. Завдяки рисам характеру матері, що народилися під цим знаком, здатні поставити себе з нащадками так, що ті беззаперечно їх слухаються. При цьому в більшості випадків робиться це не через страх, а з поваги до матусі. Однак і вимоги до їх дітей теж захмарні, тому що Леви впевнені, що по їх дитині інші також судять і про них.
  • Матері під знаком Водолія з раннього дитинства пояснюють дітям, що вони народилися для особливого призначення і їх чекає велика доля. Якщо дитина не виправдовує очікування, батьки починають підганяти і направляти. Водоліям важко змиритися з тим, що у сина або дочки можуть бути свої плани на життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: батьки, діти, поради астролога
В тему

Останні матеріали