Поради

Самі зрадливі дружини у гороскопі: ТОП-4

Самі зрадливі дружини у гороскопі: ТОП-4

Комусь зрада дається легко і не викликає навіть сумнівів, а для когось це – складний вибір.

Чи може якось знак Зодіаку вплинути на прагнення до збереження вірності?

Телець

Жінкам-Тельцям властиво як сильно закохуватися, так і різко холонути до партнера. А ще – вони ласі на компліменти і красиві залицяння. Самі вони навряд чи будуть шукати пригод, але на пропозицію красивого роману погодяться. При цьому вони дуже ревниві і важко сприймають хоча б можливість зради з боку партнера, що лише підтверджує давню мудрість про те, що найважче ранять ті якості, в існуванні яких у собі людині складно зізнатися.

Терези

Терези – тут, як ніби, все очікувано. Легковажність, непередбачуваність, постійні зміни орієнтирів сприяють невірності. Почуття спалахують і згасають по одним їм відомих причин. При цьому Терези не будуть відчувати сильні докори сумління – так трапилося, вони передумали, почуття пішли. Але зневірятися не варто – все легко може змінитися у зворотний бік і Терези повернуться до покинутих коханих як ні в чому не бувало.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони можуть потрапити під владу пристрасті і потягу. Їх зради – це фізичні пориви, які вони не вважають за потрібне стримувати, адже «живемо один раз» і «чому б і ні». Перегоріти і втратити інтерес вони можуть так само швидко. Після чого спокійно повернуться в колишні, надійні відносини з упевненістю, що нічого особливого не сталося, адже душею вони залишалися вірні і віддані.

Близнюки

І, звичайно ж, в питаннях невірності ніяк без Близнюків. Швидко загоряються, швидко остигають, змінюють свої уподобання – на жаль, це позначається і на особистому житті. Близнюки можуть навіть перебувати в декількох аспектах одночасно і вважати, що все в порядку, просто вони не можуть визначитися. Або ж вважати, що поки вони «в пошуку», незважаючи на те, що їх партнер може вважати абсолютно по-іншому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, жінки, стосунки
В тему