Поради

На яких пальцях не можна носити персні

На яких пальцях не можна носити персні

Любителі гороскопів і хіроманти впевнені, що за допомогою кільця можна змінити своє життя і придбати нові здібності. Головне - носити прикрасу на правильному пальці.

Про те, як це правильно робити, читайте в цьому матеріалі.

  1. Вказівний палець, як відзначають хіроманти, є певним символом его людини і володіє потужною енергією. За допомогою надягнутого на цей палець кільця можна посилити дію Юпітера на долю людини. На вказівному пальці люблять носити прикраси кар'єристи, також варто надягати кільця на цей палець тим, хто поки тільки прагне вибитися в лідери. При цьому вибирати варто срібні прикраси, золоті для цієї мети, на думку фахівців, не допоможуть.
  2. За середній палець «відповідає» Сатурн, який хіроманти називають найгіршою для людини планетою, яка притягувала в життя нещастя. Носити кільця на середньому пальці фахівці категорично не рекомендують. Виняток можна зробити лише дуже сильним і вольовим людям, які хочуть щось кардинально змінити у своїй долі. Якщо ж ви не готові до різких змін, прикраси на середній палець краще не вдягати.
  3. Безіменний палець нагодований енергією Сонця, крім того, кажуть, він має прямий зв'язок з серцем, через що його інколи називають пальцем Аполлона. З цим пальцем асоціюються насамперед заручні і весільні кільця. Однак, носити прикраси на безіменному можуть не тільки ті, хто пов'язав (або збирається) себе узами шлюбу. Носіння кільця на безіменному пальці може стати символом успіху в суспільстві, а також залучає в життя благополуччя, щастя у відносинах і любові.
  4. За допомогою кільця, надягнутого на мізинець, можна посилити вплив Меркурія на життя. Хіроманти відзначають, що на цьому пальці прикраси носять товариські, творчі, комунікабельні люди. Інакше кажучи, надівши кільце на мізинець, можна активувати комунікативні навички, позбутися від проблем в спілкуванні, а також налагодити фінансову сторону життя.
  5. Великий палець знаходиться під заступництвом Марса. Прикраси на цьому пальці носять, як правильно, люди вольові, що володіють відмінним мисленням і на перше місце ставлять логіку. Це лідери, люди наполегливі і сміливі, амбітні і впевнені в собі. Якщо людина хоче розвинути в собі перераховані якості, варто вибрати великий палець для того, щоб надіти на нього кільце. А от жінкам і тим, у кого є проблеми з азартними іграми від носіння прикрас на цьому пальці краще утриматися. Дамам це може загрожувати самотністю, а азартним людям – фінансовими проблемами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Ювелірні прикраси, прикраси, гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога
В тему