Поради

Найскупіші люди в гороскопі

Найскупіші люди в гороскопі

Розбираємося з астрологом, хто зі знаків зодіаку може витратити всю зарплату протягом дня, а хто краще помре, ніж витратить зайву копієчку.

Овен

Поки Овни молоді й безтурботні, їм не спадає на думку відкладати грошики, все спускається за пару днів. Потім сидять на макаронах до кінця місяця, але це їх не хвилює. До тих пір, поки поруч не з'являється той, кого треба фінансово підтримувати. Вони починають судорожно братися за будь-яку роботу і відкладати.

Телець

У Тельців ніколи не допитатись, чи є у них накопичувальний рахунок. Правда в тому, що є, і не один. Накопичувачі від народження завжди думають про завтрашній день. Про те, що квартирка повинна бути своєю, а не в іпотеку. Тельці швидко освоюють інвестиційні схеми і знають, як заробити на вкладеннях.

Близнюки

У Близнюків гроші не затримуються в руках. Стільки завжди хотілок і планів. Вони швидше наб'ють холодильник до відмови, накуплять шмоток, дрібничок, а коли справа стосується реальних витрат, йдуть позичати гроші по друзях.

Рак

Раки справляють враження жахливих зануд і скнар. Гардероб оновлюють раз в десять років, закуповуються в магазинах економ, навіть якщо зарплата дуже хороша. Це відволікаючий маневр для оточуючих. Насправді у них гроші складуються на декількох рахунках.

Лев

Левам краще відразу знайти людину, яка буде контролювати їх фінанси, інакше з їх любов'ю до марнотратства вони можуть легко опинитися в грошовій дірі. Притому що Леви люблять добре заробляти. Це може бути фінансовий консультант або дбайливий партнер.

Діва

Дівам не треба пояснювати нічого про накопичення, вони вже в дитинстві склали собі фінансовий план і знають, у що вкладають кожну гривню. Вони чудово орієнтуються в фінансовому ринку, часто роблять вигідні вкладення, заробляють на акціях. Не люблять демонструвати фінансове благополуччя.

Терези

Терези вміють балансувати: і прикупити речей, подарунків рідним, заповнити холодильник, і відкласти на чорний день. Не так багато, як хотілося б, але все ж. Також Терези вміють залучати грошових партнерів, тому часто використовують не свої ресурси, тим самим зберігаючи власні.

Скорпіон

Скорпіонів хитає з крайності в крайність. То вони не можуть виділити 20 гривень на хліб, то спускають зарплату на застілля з друзями. Не вгадаєш, який настрій. Проте Скорпіони вміють швидко відновлювати свій фінансовий баланс.

Стрілець

Стрільці люблять витрачати гроші і часто виявляються з порожнім гаманцем. Зате якщо з'являється мрія - подорож, автомобіль, житло, готові відмовити собі практично у всьому, навіть в гулянках з друзями, тільки б її здійснити.

Козеріг

Козероги – фанати акцій, які дозволяють їм економити, а в сумі відкласти побільше на свій рахунок. Прикупити доларів, золота і платини для майбутніх онуків – ідеальний план. Козероги дуже педантичні до своїх накопичень і рідко звідти беруть навіть в екстреній ситуації.

Водолій

Водолії ще ті марнотрати. У них багато друзів, які допомагають їм відновити фінансовий баланс. Правда, Водолії тут же знаходять, куди спустити гроші. У них є заначки, як правило, пару тисяч в якій-небудь книжці, про яку вони давно забули.

Риби

Риби діляться на дві категорії. Одні витрачають все відразу, інші ведуть точний рахунок. Першим доводиться нелегко, але відмовити собі в покупці сил не буває. Другі створюють велику фінансову подушку і дивують оточуючих своїми великими покупками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, зарплата, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали