Поради

Люди, з якими класно в ліжку і погано у стосунках

Люди, з якими класно в ліжку і погано у стосунках

Кажуть, що секс тримає людей. А деяких – тільки він і тримає.

Про те, з якими знаками зодіаку добре в ліжку, але погано в стосунках, читайте в цій статті.

Лев

Леви надзвичайно сексуальні. Вони настільки себе люблять, що не любити їх неможливо. Вони здатні отримати оргазм в взагалі без участі партнера, але велично дозволяють йому бути присутнім теж. У відносинах Леви егоїстичні і ексцентричні, вимагають занадто багато уваги і поваги. А коли намагаєшся розлучитися, вони знову спокушають сексом. Загалом, це якесь замкнуте коло, з якого неможливо вибратися. Вирватися вдасться тільки на рідкісні зустрічі з психотерапевтом, і моліть Бога, щоб він був не Лев за знаком зодіаку.

Скорпіон

Скорпіонів взагалі вважають Повелителями Сексу, так воно і є. Все дуже драматично і на межі, так що з ліжка вилазити не захочеться. Так Скорпіон і не випустить. Але ось за межами ліжка буде багато емоцій і драми, винести які зможе тільки ще один Скорпіон. Так що якщо ви не Скорпіон – наші вам співчуття. Скорпіон, як і Лев, не відпустить, коли ви завиєте від туги, але робити це буде дуже тонко, впливаючи на вашу психіку. Загалом, хорошого сексу! Сил вам і терпіння.

Овен

Овни дуже завойовницькі, і в ліжку вони звикли домінувати, а це багатьом подобається. Проблема тільки в тому, що вони домінують не тільки в сексі, а це вже подобається мало кому. Точніше, спочатку всім заходить, але потім лють і ревнощі не залишають живого місця на партнері Овна. Подейкують, що сам Овен теж страждає потихеньку, але особисто ми не віримо.

Стрілець

У сексі Стрілець гарячий, як і попередні кандидати в сексгіганти, а ось у відносинах проблема завжди в зайвій волелюбності Стрільця, яка не подобається нікому. Ні, спочатку це дуже привабливо, а ось потім стає досить сумно. Стрільці настільки бояться справжнього кохання, яке, як вони вважають, обмежить їх свободу, що всім силами усуваються. Але сексом продовжують займатися. Загалом, думайте самі, вирішуйте самі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога, Люди
В тему