Поради

Як «підігнати» секс під фізіологію і досягти оргазму

Як «підігнати» секс під фізіологію і досягти оргазму

Багато хто впевнений, що для якісного сексу вистачає лише правильного настрою. Однак часом він вмить випаровується, якщо особливості фізіології заважають отримувати задоволення від процесу.

Ось детальніше про те, як займатися коханням без оглядки на цей фактор.

Зайва вага

Пара зайвих кілограмів навряд чи можуть перешкодити сексу, але якщо у партнера є очевидні проблеми з надлишковою вагою, це може стати каменем спотикання. В цьому випадку варто віддати перевагу сексу стоячи або позі, в якій жінка сидить на столі або іншому підвищенні, а чоловік стоїть.

Різниця в зрості

Мініатюрних дівчат нерідко приваблюють високі чоловіки. Іноді в таких парах різниця в зрості досягає 40 сантиметрів. У цій ситуації займатися сексом стоячи або в позиції доггістайл може бути вкрай проблематично. Ідеальним для партнерів з великою різницею в зрості буде секс в позі наїзниці або на боці.

Маленький член

Ця особливість фізіології може стати великим приводом для комплексів у чоловіка і для розчарування у жінки. Однак розмір і справді може бути не настільки важливий, якщо партнери займаються сексом в «правильних» позах. Наприклад, коли чоловік знаходиться позаду. Інший варіант - підкласти під крижі дівчині подушку. В обох позах буде забезпечено глибоке проникнення, за рахунок чого нестача сантиметрів відчуватися не буде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, стосунки, кохання, чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали