Поради

Чому чоловіки не поспішають зайнятися сексом: 7 причин

Чому чоловіки не поспішають зайнятися сексом: 7 причин

Вони цілувалися, але не дуже пристрасно. Трималися за руки, але потім роз'їхалися по домівках. Жінка натякала, що готова на більше, але чоловік зробив вигляд, що не зрозумів. Чому?

Видання Daily Mail підготувало список з семи причин, з яких чоловік може не поспішати зайнятися сексом або навіть відмовлятися це робити - і нічого не пояснювати.

  1. Він намагається бути сучасним. Рух проти харасменту #MeToo, ідея активної згоди на секс, небажання тиснути на жінку зупиняє його. Про це можна поговорити.
  2. Він не поспішає, тому що ви йому подобаєтеся. Ця людина розраховує на тривалі відносини – а значить, з сексом ще встигну. Тут можна розслабитися - коли ви нарешті доберетеся до ліжка, він буде турботливий і шанобливий.
  3. Він вибирає відповідний момент. Вперті романтики можуть планувати першу ніч довго і з урахуванням всіх тонкощів. Якщо ви така ж, можна розслабитися. Якщо очікування затяглося, пора поговорити.
  4. Він переживає стрес. Здоров'я, робота, сім'я можуть турбувати його, і тут не до сексу – він потребує вашої підтримки.
  5. Його турбує ваш перший раз. Можливо, він не відчуває впевненості в своєму лібідо і тілі. У цьому випадку не варто швидко переходити до проникаючого сексу - ласки і компліменти послаблять і налаштують на потрібний настрій і його, і вас.
  6. Такий його темперамент. І якщо він не збігається з вашим – сексуальне життя може бути проблемним.
  7. Він просто не хоче сексу з вами. Так буває. Ще разок (про всяк випадок) дайте йому знати про свої наміри і, якщо що, не турбуйтеся – насильно милий не будеш!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, чоловіки, жінки, стосунки
В тему