Поради

ТОП-3 самих нестерпних жінок за знаком Зодіаку

ТОП-3 самих нестерпних жінок за знаком Зодіаку

Деякі дами мають настільки запальний та нестерпний характер, що спілкування з ними перетворюється в страшні тортури.

Хто з представниць гороскопу грішить постійними істериками, розповіли астрологи.

Овен

Жінка-президент з нескінченними повноваженнями. Займає беззастережну позицію лідера. Не зважає на думку людей і не помічає оточуючих. Не збирається стримувати емоції і не думає про те, що хамською поведінкою пригнічує всіх навколо. Затято йде до своєї мети і руйнує все на шляху до неї. Рішуча пані розтопче і знищить будь-кого, хто посміє перегородити їй дорогу. Запальна особа не стане добирати слова і не буде дотримуватися рамок пристойності.

Лев

Амбітна жінка не збирається стримуватися і тримати себе в руках. Демонстративно не дотримується пристойності і поводиться підкреслено ексцентрично. Відкрита душа. Прямо говорить про свої бажання і наміри. Не стане ухилятися і мовчати, щоб справити враження. Дуже емоційна. Якщо плаче, то тільки ридма. Якщо злиться, то до смертельної сутички з ворогом. Спілкування з нею – російська рулетка. Неможливо передбачити, похвалить Левиця співрозмовника або, навпаки, морально знищить його.

Близнюки

Різнобічна дама з масою інтересів і захоплень. У ній успішно уживаються безліч особистостей: від романтичної дівчинки до прокуреної байкерки. Через свою багатоликість їй складно контролювати емоції. Вона приймає поспішні рішення і каже перше, що спаде на думку. Своєю поведінкою часто ображає оточуючих і щиро не розуміє, чому близькі відвертаються від неї. Любить життя, свободу і незалежність. У прагненні пізнати всі земні радощі не помічає, що перетворюється в токсичну і уїдливу особу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, психологія
В тему