Поради

Найгірші начальниці за знаком Зодіаку: ТОП-3

Найгірші начальниці за знаком Зодіаку: ТОП-3

Всі ми мріємо про підвищення, але не кожному дано бути адекватним начальником. Деякі знаки зодіаку, наприклад, стежать за кожним подихом підлеглих і перевіряють їх нервову систему на міцність.

Рак

Рак все приймає близько до серця. Спробуйте не скласти квартальний звіт вчасно або спізніться на роботу на тридцять секунд – все, ви в чорному списку і немає вам пощади. Тепер Рак буде мстити повільно, прицмокуючи. Вона, наприклад, може розпустити про вас брудні чутки або закрутити навколо вас інтриги. І якщо ви ще не згризли собі нігті по лікті від нервів, то Рак піде далі – почне понижувати на посаді. Вимолювати прощення – дохлий номер. Раніше треба було думати.

Діва

Якщо Діва може легко винести мозок через пролиту на її стіл каву, то уявіть, що вона може зробити, якщо ви зробите помилку на роботі, де вона – ваша керівниця (навіть звучить страшно). Правильно, дев'ятий круг пекла здасться вам дитячим ранком в порівнянні з тим, що влаштує вам красуня. До слова, можна навіть і не робити помилок – Діва знайде до чого причепитися і за що вас четвертувати. Тут навіть хлопці із залізною нервовою системою будуть тихо плакати в кабінці туалету.

Скорпіон

Скорпіон дуже довго буде прикидатися доброю і проникливою шефинею, поки їй не набридне. І це буде ваш найстрашніший день: неконструктивна критика, психологічні тортури і емоційна м'ясорубка. Ви і ойкнути не встигнете, як робота перетвориться в чистилище, де Скорпіон буде підсмажувати ваші боки на рожні. Безкоштовна і корисна порада: вчіться телепортації, щоб в потрібний момент переміститися на інший кінець світу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: робота, психологія, прогноз астрологів, поради астролога, жінки
В тему

Останні матеріали