Поради

Самі непостійні люди: ТОП-3 за знаком Зодіаку

Самі непостійні люди: ТОП-3 за знаком Зодіаку

Є люди ґрунтовні і передбачувані, а є – вітряні і непостійні.

Астрологи впевнені, що ці властивості характеру закладаються ще до народження. Вони визначили 3 знаки зодіаку, під якими народжуються найбільш непередбачувані особи.

Близнюки

Близнюки відносяться до повітряної стихії, а за темпераментом вони сангвініки. Представники цього знаку очолюють список вітряних людей, тому що ненавидять сталість в принципі.

Близнюки – двоїстий знак, в якому, як ніби, одночасно живуть двоє людей, дві точки зору, дві протилежні емоції. Вони часто самі не розуміють, чого хочуть і чому чинять так, а не інакше. З ними ніколи не буває нудно, вони знаходяться в постійному русі.

З огляду на те, що Близнюки вкрай привабливі, вони рідко бувають самотні. Але розраховувати на їх сталість і прихильність не варто: як тільки вони відчують перші ознаки рутини, вони помчаться за новими враженнями.

Те ж стосується справ і обіцянок: вони свято вірять у те, що говорять, але швидко забувають і не відчувають почуття провини за те, що не дотримали слова.

Риби

Знак водної стихії, зображується двома рибами, що пливуть в різні боки. І характер у них якраз такий: Риби рідко впевнені в тому, що роблять і схильні часто змінювати свої рішення. Це творча і вічно у сумнівах натура, якій властиві перепади настрою і невизначеність думки.

Риби чутливі і пристрасні в стосунках, але і тут не варто розраховувати на їх сталість. Як тільки загострення пристрастей спадає, Риби вислизають швидко і несподівано для партнера. Навіть сімейні представники знаку не відрізняються вірністю: їм швидко набридає побутова рутина і вони спрямовуються на пошук нових вражень і емоцій.

Стрілець

Стрілець – вогненний знак, неймовірно активний і вічно прагне до нових вражень. Представник знака постійно прагне змін: йому складно довго перебувати в одному місці, робити одне і теж, підтримувати стабільні відносини. Його натура жадає різноманітності і пригод, але при цьому Стрілець як швидко загоряється чимось новим, так і стрімко втрачає інтерес.

Якщо він стикається з рутиною, то може навіть впасти в депресію, тому постійні зміни для нього життєво необхідні. Сталість у відносинах для Стрільця – рідкість. Це одні з найбільш непостійних партнерів.

Якщо хтось із ваших близьких не відрізняється постійністю, знайте, у всьому винні зірки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, Люди, психологія, стосунки
В тему