Поради

Як люди переносять кризу середнього віку за знаком Зодіаку: хто поїде на Балі і хто купить мотоцикл

Як люди переносять кризу середнього віку за знаком Зодіаку: хто поїде на Балі і хто купить мотоцикл

Астрологи розповіли, що представники різних знаків зодіаку роблять під час екзистенціальної кризи.

Овен

Овни побоюються, що близька старість позбавить їх інтимних пригод. Тому до 30 років вони приходять до висновку, що занадто мало встигли спробувати. У підсумку вони можуть пуститися в загул, який розтягнеться не на один десяток років.

Телець

Тельці, які весь час працювали і заробляли, ризикують зіткнутися з переконанням, що не в грошах щастя. У такий момент вони готові всі свої заощадження витратити на дорогий мотоцикл і вирушити в подорож, прихопивши з собою молоду супутницю. Однак через скнарість Телець не допустить бездумного пориву і обмежиться тренажерним залом.

Близнюки

Непостійні і вітряні Близнюки не особливо змінюються до 30-40 років. Їх відрізняє навіженість і романтичність. Будучи дорослими, вони з легкістю випускають внутрішніх демонів, сподіваючись, що їм все зійде з рук.

Рак

Будучи зразковим сім’янином, Раки до 34 років можуть всіх здивувати і кинутися надолужувати згаяне. У їхньому житті можуть з'явитися курси пікапу, тренінги особистісного росту і бажання вступити до інституту.

Лев

Леви до середнього віку приходять до висновку, що все попереднє життя було безпросвітним і марним, і прагнуть до набуття сенсу існування. У цей період вони можуть звільнитися і зануритися в нумерологію, феншуй, релігію або пуститися у всі тяжкі.

Діва

Екзистенційна криза змушує Дев жити під гаслом «вічно молодий, вічно п'яний». Вони перетворюються в невтомних коханців і дбають лише про те, що б ще такого новенького спробувати.

Терези

Терези до 30 років встигають пережити не менше десятка криз, так що нічого нового домашні не піднесуть. Після періоду ниття їх накриє жага до дій, яка виллється або в нову стрижку, або в переїзд на Балі.

Скорпіон

Скорпіонів криза середнього віку перетворює в справжніх фурій. Перепади настрою, гнів, скандали стануть лише верхівкою айсберга, об який в цей період розіб'ється навіть найміцніший «Титанік». Близьким краще залишити їх у спокої на якийсь час. Як правило, заспокоюються вони досить скоро.

Стрілець

Стрільці до 30 років стають дідусями і починають збирати на похорони. Їх гардероб і лексикон наповнюються архаїзмами. Зате вони не порушують громадський порядок, відзначають астрологи.

Козеріг

Козероги не готові зустрітися зі старістю, а при появі першої зморшки втрачають розум. Вони відкладають в сторону звичну серйозність і йдуть в загул. Їх перестає цікавити робота, порядок в домі. Представники цього знаку приймають рішення пофарбувати волосся в жовтий або ж взагалі його збрити. Той випадок, коли довго трималися, але зірвалися.

Водолій

Водоліям не звикати до стану кризи, бо вони в ньому постійно. До 40 років вони продовжують займатися фітнесом, робити уколи краси і харчуватися фермерськими овочами, сподіваючись протягнути довше.

Риби

Риби можуть здаватися найбільш адекватними жертвами кризи. Вона проявляється у них в міркуваннях про сенс буття. Вони нарешті дізнаються ім'я мера міста і розуміють, як треба управляти країною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, психологія, прогноз астрологів, поради астролога, Люди
В тему