Поради

Як за знаком Зодіаку визначити людей, з якими не можна жити під одним дахом

Як за знаком Зодіаку визначити людей, з якими не можна жити під одним дахом

Ідеальних людей не буває, але кожному з нас хотілося б, щоб там, де ми живемо, панував затишок, взаєморозуміння і комфорт.

На жаль, в спільному житті конфлікти виникають досить часто і залежить це від безлічі факторів. Астрологи впевнені, що знак зодіаку сильно впливає на сумісність людей в побуті. Вони виділили чотирьох, жити з якими під одним дахом практично неможливо.

Овен

Овен вкрай енергійний сам і не дасть сидіти на місці іншим. При цьому він не любить займатися домашніми справами: Овен роздасть всім вказівки, навчить, що і як потрібно робити, а сам піде розважатися, а повернувшись, проконтролює виконане. Овен рідко дякує, частіше критикує і висловлює невдоволення, не добираючи виразів. Він досить безтактний в більшості питань, тому близьким людям, щоб ужитися з Овном, регулярно доводиться вислуховувати неприємну правду.

Діва

Діва – перфекціоністка до мозку кісток. Вона поборниця порядку в усьому: в справах, у відносинах, в облаштуванні побуту. Тим, хто живе з нею під одним дахом, часто доводиться несолодко: Діва дуже охайна, все в її будинку повинно знаходитися в ідеальному порядку. Щоб ужитися з нею, вам доведеться підтримувати заведені правила: не допускати найменшого безладу, перестати спізнюватися, а також звітувати за всі ваші дії, тому що Діва не може не контролювати.

Стрілець

Стрілець обожнює свободу, тому спільне проживання може супроводжуватися неприємними сюрпризами. Ви можете повернутися додому і не виявити його там: Стрілець часто вирушає в гості або в подорож один, нікого не попередивши. Велику частину часу він зайнятий думками про свої справи, тому може не вникати в сімейні проблеми і не цікавитися життям партнера. Єдина можливість ужитися зі Стрільцем - це жити своїми інтересами і не гальмувати його рух.

Риби

Риби – один з найдобріших знаків, тому, здавалося б, що жити з ними під одним дахом суцільне задоволення. Але це тільки на перший погляд. Риби зовсім не схильні до конфліктів, але, володіючи глибоким внутрішнім світом, вони часто занурюються в нього і не поспішають вникати в повсякденні турботи і потреби оточуючих. Навколо них завжди панує творчий безлад, який у непосвячених може викликати відчуття хаосу.

Якщо у вашому оточенні є представники цих знаків, вам стане простіше з ними ужитися, враховуючи їх особливості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дім, стосунки, Життя, поради астролога, цікаво знати
В тему