Поради

Ці люди ніколи не скажуть «Я тебе люблю»: ТОП-4 знаків Зодіаку

Ці люди ніколи не скажуть «Я тебе люблю»: ТОП-4 знаків Зодіаку

Любовні стосунки часто зазнають краху через те, що партнери по-різному уявляють собі любов.

Один жадає романтики, як в любовних романах, а інший здатний висловити свої почуття виключно за допомогою матеріальних речей. Астрологи впевнені, що здатність любити і виражати свої почуття, залежать від знака зодіаку. Вони вирахували 4 знаки, які практично ніколи не вимовляють слів любові.

Козеріг

Козерога більше цікавить власна кар'єра, ніж відносини з партнером. Не те, щоб він любив самотність, але якщо Козеріг вибирає між амбітними кар'єрними планами і романтичними стосунками, то завжди віддає перевагу першому. У шлюбі Козеріг вірний, турботливий, особливо, по відношенню до дітей, але на питання «Ти мене любиш?» замість визнання ви ризикуєте почути щось на кшталт: «Я цілими днями працюю, щоб у вас в родині все було».

Водолій

Водолія більше цікавить власне життя, тому, в принципі, він не проти романтичних відносин, але вважає за краще не брати на себе ніяких зобов'язань. Він отримує задоволення від побачень, але, як тільки розуміє, що це може перерости в щось більше, починає уникати зустрічей. Водолій може закохатися на короткий період і навіть одружитися, але його щирих почуттів зазвичай вистачає ненадовго і визнання в любові з його вуст звучать вкрай рідко.

Близнюки

Близнюки вкрай волелюбні, тому вважають за краще не зв'язувати себе довгостроковими відносинами і узами шлюбу. Вони ненавидять рутину і вважають, що побут вбиває навіть найпалкіші почуття. По відношенню до себе Близнюки вимагають багато любові і турботи, а ось самі не готові взяти на себе відповідальність і зізнатися в любові партнеру.

Скорпіон

Скорпіон володіє складним характером, і любовна сфера не є винятком. Неможливо уявити, що він може закохатися з першого погляду: він шукає спільність інтересів. У парі Скорпіон не розслабляється сам і не дає зробити цього партнеру: він довго придивляється, влаштовує різні перевірки, ревнує. І навіть перебуваючи в тривалих відносинах, представник цього знаку рідко наважується на традиційне визнання в любові.

Якщо знак вашого партнера виявився в цьому списку, не турбуйтеся, можливо, він проявляє любов до вас вчинками, а не словами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, кохання, гороскоп
В тему