Поради

Помилки, які ми найчастіше робимо в супермаркетах

Помилки, які ми найчастіше робимо в супермаркетах

У мережі можна знайти безліч статей, що застерігають покупців від обманів в магазинах, дають поради, як правильно робити покупки і на що звертати увагу, якщо хочеться заощадити. Але люди, напевно, завжди будуть робити помилки, вирушаючи в магазин. Нагадуємо, яких помилок можна уникнути, якщо з розумом підійти до закупівлі продуктів.

Продукти, розташовані на рівні очей

Ймовірно, кожен не раз чув про те, що більш дорогі продукти в супермаркетах завжди ставлять на більш виграшні позиції. Покупець їх відразу бачить, тому більше ймовірності, що покладе в корзину саме їх. Цією хитрістю користуються всі продавці. Здавалося б, нічого не варто опустити очі трохи нижче і виявити, що там розташувалися більш дешеві товари. Але виверт, як правило, працює.

Фрукти і овочі в упаковці

Найчастіше ці продукти нічим не відрізняються від тих, які можна купити на вагу, як правило, дешевше. Але чомусь багато хто вважає, що все точно навпаки. І більш того, вважають, що упаковані овочі та фрукти свіжіші. Насправді це не завжди так. Продукти, зважені і упаковані заздалегідь можуть бути не такими вже свіжими, так і вагу можуть додати. Адже ви навряд чи кожен раз кладете упаковку з фруктами на ваги, правда?

Акції

Купувати товари за акції насправді здорово. Але лише в тому випадку, якщо ви кладете у кошик тільки те, що вам дійсно необхідно. А ще непогано знати, скільки насправді коштує товар, перш, ніж радіти акції. Досить часто таким чином покупців просто обманюють, а в сусідньому магазині ви можете побачити той самий продукт за нижчою ціною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: магазин, продукти, Поради
В тему