Поради

Найнеприємніші риси характеру у людей за знаком Зодіаку

Найнеприємніші риси характеру у людей за знаком Зодіаку

Астролог назвав негативні риси характеру і слабкі сторони кожного знаку зодіаку.

Фахівці впевнені, що народження людини під певним знаком говорить про її рисах характеру, в тому числі і про не найприємніші.

Овни

Через високу самооцінку і великі амбіції Овнам подобається з усіма і в усьому змагатися. Однак часто це переростає в одержимість перемогою, вони не вірять в те, що головне - це участь. Представникам цього знаку зодіаку варто повчитися вмінню радіти життю і жити сьогоденням.

Тельці

Тельці – грошовий знак, їм подобається відчуття комфорту. Тому представники цього знака нерідко схильні до обжерливості і гедонізму. Вони готові визнати за собою таку слабкість, якщо натомість зможуть спати на шовкових простирадлах, їсти смаколики і насолоджуватися любовними іграми.

Близнюки

Близнюки бувають лукавими і нещирими. Вони готові лестити, щоб домогтися свого. І це працює – часто натомість вони отримують всі блага, підвищення по роботі і солідну надбавку в зарплаті.

Раки

Представникам цього знака подобається жити з коханими, не оформлюючи союз офіційно. Втім, в наші дні це давно перестало бути чимось незвичайним. Єдина проблема полягає в тому, що такий порядок речей може не подобатися їх половинкам.

Леви

Левам фізично необхідно бути в центрі уваги, приймати похвалу і загальне захоплення. Тому представники цього знаку бувають досить зарозумілі і навіть самовпевнені. Вони не завжди розуміють, чим можуть образити оточуючих.

Діви

Діви часто вважають себе розумнішими за інших, тому оточення часто піддається обговорень з їх боку. Але роблять це Діви нишком, коли їх не чують. В очі вони можуть говорити людині зовсім інші речі.

Терези

Терезам дуже подобається відпочивати і розслаблятися. В хорошому проведенні часу нічого поганого, якщо всі важливі справи і робочі питання вже вирішені. Але, на жаль, у Терезів не завжди виходить досягти рівноваги між різними сферами свого життя.

Скорпіони

Скорпіони дуже пристрасні і чуттєві, їм часто приписують схильність до інтрижок і походів «наліво». Однак це не так – вони для цього занадто горді. Але це не означає, що в голову Скорпіону не приходять думки про зради.

Стрільці

Представники цього знаку часто виступають в ролі жартівників на вечірках. Вони впевнені, що їх почуттю гумору немає рівних. Але це не завжди так. І те, що ніхто про це тактовно не говорить, лише свідчить про те, що Стрільцям везе з друзями.

Козероги

Козероги бувають одержимі фінансами і їх зароблянням. У підсумку вони можуть перетворитися в трудоголіків, але не з любові до роботи, а зі страху втратити гроші. З цієї ж причини вони часто бувають скупі, а то і дуже-дуже скупі.

Водолії

Народжені під цим знаком часто йдуть наперекір всьому – не погоджуються з чужими твердженнями, у них на все є своя точка зору. Вони визнають тільки свій авторитет і дуже цим пишаються.

Риби

Багато представників цього знаку не звикли боротися з важкими ситуаціями і труднощами. Будучи дуже здібними від природи, вони часто закопують свій талант в землю. Їм не подобається працювати заради досягнення цілей, зате вони багато побиваються з приводу втрачених можливостей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, психологія
В тему