Поради

7 жорстких порад про стосунки, які підійдуть всім

7 жорстких порад про стосунки, які підійдуть всім

Романтичні стосунки – це найприємніше, що може бути, і часто те, що приносить найбільше проблем і нерозуміння.

У цій статті ви знайдете важливі поради щодо відносин, які підходять абсолютно всім.

  1. Приймайте себе

Людина, яка подобається собі такою, якою вона є, подобається і оточуючим. А навіть якщо і не подобається, то її це не зачіпає: її саму все влаштовує. Тому головне в стосунках з іншими – вибудувати перш відносини з собою.

  1. Не завищувати планку

Люди мріють про ідеального партнера, завищуючи свої вимоги. Ми часто придумуємо нереальний образ, якому ніхто не відповідає. Подивіться на речі тверезо, відкиньте інфантильні мрії і створіть новий образ партнера, реальний і чесний.

  1. Не спілкуйтеся з одруженими/заміжніми

Якщо ви налаштовані на серйозні стосунки, не заводьте роман з тими, хто вже перебуває у шлюбі. Причина проста: дружина або чоловік у такого партнера вже є, тому ви – лише для розваги.

  1. Хочете заміж – скажіть

Якщо ви вже перебуваєте в серйозних стосунках і ще не вступили в шлюб, але хочете цього, - просто запитайте свого партнера, що він думає з цього приводу. Отримайте відповідь, хоче він одружуватися з вами чи ні. І якщо ні, то робіть висновки.

  1. Майте свої захоплення

Не втрачайте себе в стосунках – у вас повинні бути свої захоплення, своя робота, своя життя. У вас завжди повинні бути ви самі, не зациклюйтеся на партнері.

  1. Розлучайтеся з тими, хто принижує вас

Якщо відносини приносять вам страждання, не потрібно виправдовувати це тим, що вам потрібно просто перетерпіти. Краще не стане. Ідіть від тих, хто погано впливає на ваше ментальне і емоційне здоров'я.

  1. Слухайте себе і свої почуття

І найголовніша порада в стосунках – слухайте себе. Рекомендації з боку – це, звичайно, буває корисно, але головна інформація живе всередині вас. І тільки ви можете точно зорієнтувати себе на шляху розвитку романтичних відносин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, шлюб, психологія, жінки, кохання
В тему

Останні матеріали