Поради

Чоловіки розповіли, чому кидають коханих

Чоловіки розповіли, чому кидають коханих

Чоловіки з різних країн розкрили, чому вони припиняли спілкування з коханими.

Як повідомляє Daily Mail, про реальні причини відходу з відносин розповіли користувачі мережі, які користуються додатком Whisper з можливістю анонімних публікацій.

  • Частина користувачів Whisper зізнавалися, що різко припиняли спілкування з дівчатами, оскільки не могли знайти відповідних слів для розставання. При цьому деякі підкреслювали, що пізніше шкодували про відмову прямо зізнатися партнерці в своїх побоюваннях або неготовність до серйозних стосунків.
  • Були ті, хто зізнався, що припинив відносини, оскільки, на їх погляд, дами були занадто причепливими в увазі з їх боку. Один з авторів посту розповів, що злякався продовжувати відносини після того, як жінка сказала «Я люблю тебе» на їх першому побаченні. При цьому чоловік визнав, що «відчуває провину зі свого боку за таке рішення».
  • Шанувальник татуювань написав, відмовився від коханої після того, як вона заявила про свою тотальну неприязнь до тату на тілі. На той час у чоловіка було безліч татуювань по всьому тілу. Ще один анонімний користувач розповів, що йому дуже подобалася нова пасія, поки він не дізнався про те, що вона курить.
  • Деякі відзначали більш комічні причини припинити спілкування. Так, один з коментаторів згадав, що не став продовжувати відносини з дівчиною, яка попросила його піти з сеансу фільму «Людина-павук» раніше закінчення картини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, чоловіки, психологія, жінки
В тему