Поради

Скільки треба мати грошей, щоб добитися прихильності жінки

Скільки треба мати грошей, щоб добитися прихильності жінки

Психолог і сексолог Керім Костоєв розповів, якою сумою в гаманці потрібно володіти, щоб завоювати прихильність будь-якої жінки. Втім, фахівець зазначив, що розбирати варто кожен окремий випадок, адже якщо мова йде про любов, то не настільки важливо, наскільки багатий чоловік.

«Будь-яку жінку можна розташувати до себе за нуль гривень, навіть саму цинічну. Але жінки бувають різні», - сказав фахівець.

Він зазначив, що для когось фінансове благополуччя грає роль, а для кого-то немає. У той же час деяким жінкам необхідно, щоб обранець забезпечував їх базові потреби.

«Давайте говорити відверто. Є жінки, які готові бути з будь-яким чоловіком за нуль гривень. Це відбувається з різних причин, аби чоловік був поруч», - продовжив Костоєв.

Інші ж жінки дивляться на інтелект чоловіка та його особливості. Деяким з них важливо розуміти, що через якийсь час їх обранець доб'ється успіху і фінансової спроможності.

«Є інша категорія жінок – вони чітко і відразу дають визначення, що їм потрібен чоловік, який забезпечує базові потреби: житло, їжу, одяг, діти, підтримка вагітності. І ще є категорія статусних жінок. Гроші для них значення не мають, вони є у них самих, і в їх колі спілкування апріорі вже знаходиться чоловік, який має певну суму грошей», - сказав сексолог.

Раніше експерт в області сімейних відносин, сексолог Дмитро Гарін розповів, що ніяких «правильних» місць для знайомства з любов'ю всього життя не існує. Свою людину можна зустріти де завгодно і коли завгодно. Шукати роками відповідні час і місце сенсу немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, гроші, сексолог
В тему