Поради

Таємні пристрасті людини за знаком Зодіаку

Таємні пристрасті людини за знаком Зодіаку

Спілкуючись з людиною, можна довгий час не помічати її «темних» сторін.

Тепер вам буде досить знати знак Зодіаку, щоб розгадати таємні пристрасті людини.

Про це йдеться у статті експертки в тлумаченні сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Овен

Овен напористий і часто нестриманий. Завжди живе в повну силу і шукає яскравих емоцій. Його пристрасть – все, що дає швидкий приплив енергії і піднімає адреналін. Овен може любити як багато кави, так і стрибки з парашутом.

Телець

Телець практичний і ґрунтовний. Успіх для нього вимірюється кількістю матеріальних благ. Таємною пристрастю Тельця є розкіш у всіх її проявах: від дорогої їжі до люксових автомобілів.

Близнюки

Близнюки вкрай товариські, тому контактують з людьми як особисто, так і в соціальних мережах. Але таємна мета цього нескінченного спілкування - зустріти свою «кармічну» споріднену душу і бути поруч з нею все життя.

Рак

Рак емоційно чутливий, для нього важливі теплі відносини з оточуючими. Все, що він робить, підпорядковане або пошуку любові, або турботі про коханих людей. Його таємне бажання - зробити близьких щасливими.

Лев

Лев харизматичний, амбітний і обожнює бути в центрі уваги. При всій своїй впевненості сильно стурбований тим, як виглядає в очах оточуючих. В таємниці від усіх Лев вкладає величезні кошти в свій зовнішній вигляд.

Діва

Діва практична, організована і раціональна навіть в почуттях. Здається, що у неї немає таємної пристрасті. Насправді - це прагнення контролювати все і вся, аж до дрібниць.

Терези

Терези складно приймають рішення і не люблять відповідальність. Особливо це помітно у виборі партнера. Терези справляють враження людей відкритих, але таємно розслабляються на самоті.

Скорпіон

Скорпіон володіє високим інтелектом і хитрістю, чим і користується для завоювання протилежної статі. Але його таємне бажання – знайти свою «половинку», якій можна буде довіритися.

Стрілець

Стрілець - любитель свободи і мандрівок. Невиправний оптиміст, він не замислюючись, змінює оточення, місця, заняття. Його таємна пристрасть - азартні ігри.

Козеріг

Козеріг – трудоголік, для якого існує мало цікавого в житті, крім роботи. Він одержимий кар'єрою і професійним ростом. А в таємниці від усіх він медитує і зростає духовно.

Водолій

Водолій з дитинства любить фантазувати. Його більше цікавить його власний світ і душевний спокій, ніж реальність. Не дивно, що його таємне пристрасть - це книги або відеоігри.

Риби

Риби добрі, емпатичні і готові прийти на допомогу в будь-який час. Вони повністю викладаються, допомагаючи іншим, тому їх таємна «любов» - це сон. Він допомагає відновитися.

Ставтеся з розумінням до таємних пристрастей оточуючих, оскільки вони зумовлені зірками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, цікаві факти
В тему