Поради

Що означає знак «Х» на вашій долоні

Що означає знак «Х» на вашій долоні

Цей знак зустрічається не більше, ніж у 3% людей.

Хіромантія – це давня окультна наука, що вивчає зв’язок між «малюнками» на руках людини і реальними подіями в її житті.

Хіроманти вважають, що по розташуванню знаків на руці і особливостям ліній можна «побачити» основні життєві події, риси характеру і схильності людини. Ті, хто володіє цим мистецтвом краще за інших, вміють не просто «читати» долю по руці, але і можуть коригувати несприятливі події або періоди.

Долоня містить велику кількість інформації, але сьогодні ми поговоримо про містичний хрест або, так званий, «знаку обраних». Цей знак зустрічається не більше, ніж у 3% людей.

Розташований містичний хрест в проміжку між Лінією розуму і Лінією серця. Він може бути чітким і глибоким, а може складатися з другорядних і слабо промальованих ліній.

  • Найсприятливіший варіант, якщо знак промальований чітко і знаходиться по середині між лініями або ближче до Лінії розуму. Чим яскравіше знак, тим сильніше виражені здібності людини до езотеричних наук і інтерес до всього непізнаного.
  • Якщо ж знак знаходиться дуже близько до Лінії серця – це вказує на фанатизм людини в сфері окультизму і на її прагнення використовувати свої здібності на шкоду оточуючим або, рідше, собі.

Не варто лякатися, якщо ви знайшли цей знак на своїй долоні – сам по собі він не зобов’язує вас зайнятися магією. Побачивши його, ви повинні зрозуміти, що входите в категорію обраних людей, яким від народження дана здатність бачити і відчувати набагато більше, ніж звичайній людині.

Але для того, щоб знак «запрацював», вам необхідно розвивати здібності. Якщо ви не будете над цим працювати, через роки ви побачите, що знак обраності пропав з вашої руки. А ще власники «Х» - часто сильні і владні лідери. Вони магічно діють на оточуючих і вміють прораховувати події на кілька кроків вперед.

Цим людям властива висока вимогливість до себе і оточуючих, не дивлячись на це, вони можуть пробачити, але не забути промах.

Вкрай рідко знак «Х» розташовується на обох долонях, що вказує на високо інтелектуально розвинену і потенційно дуже успішну людину. Серед людей, позначених цим знаком, багато всесвітньо відомих особистостей: Олександр Македонський, Авраам Лінкольн, Сталін.

Але не турбуйтеся, якщо не виявили у себе знака обраності. Вивчайте свої долоні, шукайте інші знаки Долі!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, містика
В тему

Останні матеріали