Поради

Які жінки найчастіше навіть у 50 виглядають на 25

Які жінки найчастіше навіть у 50 виглядають на 25

Навіть сиві, вони виглядають так по-королівськи: очі іскряться радістю, вони рухливі, активні, вони закохують в себе. Ми з’ясували, жінки яких знаків Зодіаку найчастіше виявляються цими щасливицями.

  1. Козеріг

Сухі, величні, жінки-Козероги завжди виглядають молодшими за свій вік, і на те є ряд причин. По-перше, вони не поспішають старіти. Так, Козероги взагалі розвиваються у своєму темпі: коли у всіх дівчаток вже виросли груди, Козероги виглядають ще як незграбні підлітки, зате коли всі вже «розпливлися», Козероги досягають вершини своєї досконалості. По-друге, Козероги сухі і худорляві: вони насилу набирають вагу (є, звичайно, і пампушки, але це швидше виняток) і до старості зберігають свою моложавість. Козеріг - знак обмежень, саме тому вони ніби повільніше інших витрачають свої ресурси, зберігаючи їх надовго.

  1. Близнюки

Близнюки – такий «дитячий» знак. Близнюки-жінки надовго залишаються малятами, крім того, що вони молодо виглядають, вони ще й поводяться відповідно. Балакучі, ненавидячи нудьгу, жінки-Близнюки перебувають у вічному русі і пошуку нових захоплень і контактів – звичайно, такий спосіб життя сприяє збереженню молодості.

Є і ще один секрет: Близнюки часто бувають світлими по природі, або ж їм чудово йде світле волосся, а блондинки, як відомо, виглядають молодшими за брюнеток. Жінки-Близнюки - легкі й мінливі, тому навіть якщо у них є зморшки на обличчі, вони все одно сприймаються оточуючими несерйозно, немов діти.

  1. Водолій

Водолії – це така суміш Козерога і Близнюків, і зараз ми розповімо, чому. Від Близнюків у Водоліїв легкість, інтуїтивність. Від Козерога - строгість і навіть суворість, аскетизм. Ось і виходить, що Водолії мало того, що володіють гнучким розумом, завдяки чому навколишні бачать їх більш молодими і прогресивними, так ще вони вміють зберігати своє тіло в гідній формі, вдаючись до різного роду обмежень (дієта, спорт). Жінки-Водолії мають чудовий смак, відчуття стилю, їх рідко зустрінеш в нудному костюмі – вони обожнюють виглядати витончено і оригінально, зухвало, по-молодіжному, в будь-якому віці. Їх тонкий розум витрачає величезну кількість енергії на перетравлення, тому вони завжди в струмені і завжди худенькі, як молоді дівчата.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, краса
В тему