Поради

Що означають самі поширені сни

Що означають самі поширені сни

Людські сновидіння дуже різноманітні, однак, існують сюжети, які кожен з нас бачив хоча б один раз. У цій статті ви знайдете тлумачення найпоширеніших снів.

Зрада

  • Якщо уві сні зраджують вам – це відображає вашу недовіру або ревнощі по відношенню до партнера. Можливо, в глибині душі ви відчуваєте охолодження в стосунках або у вас є причини сумніватися у вірності коханої, але в реальності доказів немає.
  • Якщо зраджуєте ви – наяву вам хочеться змін в житті або різноманітності в сексуальних відносинах, але з якихось причин ви боїтеся реалізувати це в реальності.

Випадання зубів

Зуби уві сні символізують вашу впевненість в реальному житті і відносини з родичами. Їх випадання означає погіршення відносин в сім’ї або неможливість впоратися з якоюсь життєвою ситуацією. Якщо ви бачите зуби,які кришаться, – це може вказувати на непомірні зусилля, які ви докладаєте, щоб подолати обставини або не наговорити зайвого. Лікування зубів уві сні означає необхідність підтримки з боку.

Падіння

Сни про падіння різноманітні: можна падати в безодню, зі сходів або провалюватися в яму. Можна розбиватися об землю або не відчувати удару. Подібний сюжет завжди пов’язаний з вашим підсвідомим відчуттям, що якась ситуація наяву виходить з-під контролю або ви не можете досягти якогось очікуваного результату, оскільки планка занадто висока. Відчуття падіння пов’язане зі страхом не впоратися з тим, що відбувається, і боязню відповідальності, а також з нестачею підтримки. Організм через сон вказує на сильну перевтому, яка без відпочинку може привести до проблем зі здоров’ям.

Покійники

Небіжчики у снах часто лякають, але рідко насправді віщують біду. Якщо близька людина пішла недавно, то сон дає можливість легше пережити втрату і як ніби знову побачитися з померлим. До появи уві сні покійних батьків варто поставитися з увагою: такі сни попереджають про майбутні події або вказують на проблеми зі здоров’ям. Померла бабуся – провісник змін в реальному житті. Якщо небіжчик щось говорить уві сні – слухайте уважно: часто це підказка, як діяти в складній ситуації або передбачення майбутніх подій.

Автоаварія, втрата управління

Сни про некерований автомобіль або аварію часто бачать навіть ті, хто не їздить за кермом. Подібні сюжети вказують на ваше підсвідоме відчуття, що в реальності щось пішло не так. Часто це пов’язано з неможливістю вплинути на якісь обставини, або ж сон попереджає, що в житті ви рухаєтеся в неправильному напрямку і, якщо ви не повернете собі контроль над ситуацією, справа може погано скінчитися.

Рятуватися від погоні

Незалежно від переслідувача, сюжет означає, що наяву у вас є проблема, від якої ви намагаєтеся «втекти» або до вирішення якої боїтеся підступитися. Сон може повторюватися до тих пір, поки ви не зважитеся вийти із зони комфорту і подивитися в обличчя реальній ситуації.

Літати

Польоти уві сні для дорослої людини означають духовний розвиток і виявляють підсвідоме прагнення до свободи наяву. Часто сон вказує на бажання позбутися від якихось зобов’язань або обмежень в реальності. Якщо ви часто літаєте у снах, задумайтеся, чи не намагаєтеся ви втекти в світ ілюзій і мрій.

Спізнюватися

Сон про будь-яке запізнення відображає підсвідоме відчуття втрачених можливостей наяву: ви відчуваєте, що поставлена мета вислизає або вам не вистачає часу на її здійснення. Сон пропонує перестати розмінюватися на дрібниці, а зосередитися на досягненні конкретного результату.

Бути голим в людному місці

  • Якщо роздягненим уві сні опиняєтеся ви, то сюжет відображає вашу внутрішню невпевненість і вразливість в реальному житті. Можливо, ви боїтеся відкрити свої почуття або показати справжнє ставлення до когось.
  • Якщо ж ви бачите голим іншого, і вам соромно – це означає, що вас турбує щось у поведінці цієї людини або ви боїтеся дізнатися про нього щось неприємне.

Здавати екзамени

Сон відображає ваше критичне ставлення до себе і підсвідомий страх не відповідати вами ж встановленим стандартам. Ви не надаєте значення своїм успіхам, вас долає постійна тривога через те, що результат може бути не ідеальний. Такий настрій змушує вас ігнорувати власні бажання і потреби, щоб заслужити схвалення оточуючих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, поради астролога, прогноз астрологів
В тему