Поради

Відверті зізнання дівчат, які редагують селфі до невпізнаваності

Відверті зізнання дівчат, які редагують селфі до невпізнаваності

Кожен намагається підібрати найкрасивіші фотографії для публікації в соцмережах, а для деяких cелфі перетворюються в одержимість. Часом жінки настільки ретельно редагують свої знімки, що стають несхожими на себе. В результаті, коли дівчина приходить на перше побачення з чоловіком, який бачив її тільки на фото в інтернеті, виникає непорозуміння і навіть проблеми в особистому житті.

Від стандартних фільтрів до професійних програм для редагування: три жінки відверто зізналися, чому хочуть виглядати в соцмережах набагато краще, ніж в реальності.

Всі ми підбираємо найбільш вдалі фотографії для розміщення в соцмережах або на сайтах знайомств. Недавнє дослідження показало, що третина британців редагують свої знімки перед публікацією. Іноді вони витрачають до 20 хвилин на селфі, щоб вибрати найбільш вдалий. Люди ретельно вибирають кут зйомки і освітлення, роблять фотографії на заході, щоб зловити найкрасивіші кадри.

Ось відверті зізнання трьох дівчат, які готові на все заради ідеальних селфі. Вони свідомо обманюють друзів і підписників, завантажуючи на свої сторінки знімки, відредаговані до невпізнання.

Чоловік розвернувся і пішов, побачивши мене в реальному житті

33-річна Беккі Вайн живе в Лондоні і підробляє моделлю. Вона одна виховує доньку. Для жінки дуже важливо ідеально виглядати в соцмережах, адже це необхідно, щоб отримати роботу в модній сфері.

Беккі не використовує стандартні фільтри, а підбирає ті, які надають їй на фото максимально природний вигляд. Вона ретельно ретушує кожен недолік, стираючи нерівномірний колір шкіри і зморшки. Іноді жінка навіть наймає професійних фотографів, щоб вони зробили для неї ідеальні знімки і дали поради, як правильно редагувати їх в фотошопі.

Британка робить селфі кожен день, щоб постійно оновлювати свою сторінку в соцмережах. У неї багато підписників, від яких вона отримує лайки і компліменти. Чоловіки пишуть їй, а деякі користувачки навіть використовують її знімки, створюючи фейкові акаунти на сайтах знайомств. Спочатку Беккі це шокувало, а потім вона почала сприймати такі «крадіжки» як комплімент.

Жінка ходила на кілька побачень, знайомлячись з чоловіками в інтернеті. Один з них розвернувся і пішов, побачивши, що вона не схожа на свої ідеальні селфі з соцмереж.

Уклавши дочку спати, Беккі годинами сидить в інтернеті, підшукуючи додатки для редагування фотографій. Жінці часто пишуть, що вона красива і фотогенічна, тому британка не збирається припиняти експерименти з фільтрами і розміщувати в соціальних мережах зображення кращої версії себе.

На редагування фотографій йде кілька годин в день

19-річна Елла Коллінс-Годден живе з хлопцем в місті Шорхем-бай-Сі. У дитинстві вона часто брала участь в конкурсах краси. До цього дівчина була невпевненою в собі і не любила фотографуватися.

Зараз британка витрачає кілька годин на тиждень на зйомку і кілька годин в день – на редагування знімків. Вона коригує контрастність і колір навіть після використання фільтра. Роздивляючись свої ідеальні фотографії, Елла відчуває себе задоволеною і впевненою. Одні знайомі вважають дівчину самозакоханою, а інші застерігають від комплексів, які можуть з’явитися, коли вона стане старшою і її краса почне в’янути. Британка не слухає ні тих, ні інших.

У Елли на телефоні близько тисячі фотографій, і більшість з них – селфі. Їй подобається застосовувати фільтри, щоб побачити себе в різних образах. В Інстаграмі дівчина отримує багато повідомлень від чоловіків. Більшість з них вона навіть не читає.

Британка розуміє, що виглядає в реальному житті зовсім не так, як в соцмережах. Деякі люди навіть не впізнають дівчину, коли зустрічають її на вулиці після знайомства в інтернеті, хоча і не говорять нічого поганого про її зовнішність.

Елла завжди робить багато фотографій під час вечірок і святкових подій, а на наступний день годинами їх редагує. Вона не вважає ретуш знімків обманом, адже в світі інтернету більшість речей далекі від реальності, і всі це розуміють.

Фільтри для фотографій надають впевненості

35-річна Джемма Ендрюс живе з чоловіком і п’ятьма дітьми в Честерфілді. Вона каже, що навіть макіяж і гарна зачіска не надають їй такої впевненості, як фільтри для фотографій. Тільки з їх допомогою жінка виглядає, на її думку, найкращим чином.

Джемма любить всі фільтри, які зустрічаються в соцмережах, а також різні маски: котячі вуха, чорно-білий ефект або розмиті контури. У підлітковому віці і юності вона намагалася уникати камери і ненавиділа селфі. З фільтрами для фотографій в Snapchat її познайомила старша дочка. Жінці вони дуже сподобалися.

Британка перенесла операцію на мозку, через що їй довелося збрити волосся. Перебуваючи в лікарні протягом семи тижнів, вона постійно відправляла фотографії рідним і близьким. Фільтри робили вдаліше, і це допомагало Джеммі відчувати себе краще. Примірявши на себе червоний колір волосся за допомогою фоторедактора, вона вирішила пофарбуватися і в реальному житті. Тепер жінка хоче зробити пірсинг в носі.

Кожен день Джемма стежить за оновленнями фільтрів в Snapchat. Щоб вибрати одне селфі, вона робить не менше 20 кадрів. Жінка ретельно підбирає місце для фотографування та освітлення, щоб виглядати на знімку бездоганно.

Британка не вважає себе залежною від селфі, але любить їх робити і розміщувати в соціальних мережах. Багато хто говорить, що на фотографіях вона виглядає набагато молодшою. Деякі мами, з якими Джемма спілкується в групах для батьків, не вірять, що у неї є 16-річна дочка, і жінці дуже приємно чути подібні компліменти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: селфі, інтернет, соцмережі, великобританія, жінки, краса
В тему