Поради

До чого сниться екзамен: що це означає в реальному житті

До чого сниться екзамен: що це означає в реальному житті

Згідно із сонником Фрейда, якщо ви здаєте уві сні екзамен, то вашої допомоги дуже сильно потребує хтось із близьких вам людей. В реальному житті ви відчуваєте, що цій людині (якщо ви знаєте, хто саме мається на увазі) потрібна підтримка, але чомусь ніяк не наважуєтеся її надати.

Значення сну про екзамен

Якщо вам сниться, що ви приймаєте у кого-небудь іспит, - навіть якщо ви дуже досвідчені в любовних справах, не беріть на себе роль критика, якщо щось буде не так. Не всім так щастить з можливостями удосконалювати свою еротичну майстерність.

Отримати високу оцінку на екзамені

У вашому житті настає спокійний період, ви можете відпочити і ні про що не турбуватися. Постарайтеся скористатися періодом затишшя, щоб потім приступити до справ з новими силами.

Ви отримуєте на іспиті погану оцінку

Ви занадто серйозно ставитеся до чужої думки про свої сексуальні можливості. Можливо, це пов’язано з тим, що одного разу ваш партнер дозволив собі різко висловитися про те, як він оцінює секс з вами. Не беріть в голову: кінець кінцем, якщо навіть вам довелося раз в житті купити в магазині не надто свіжий хліб, це абсолютно не означає, що свіжого хліба не буває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Сонник, цікаво знати, психологія
В тему