Поради

Як закохуються представники різних знаків Зодіаку

Як закохуються представники різних знаків Зодіаку

Як представники різних знаків Зодіаку залицяються до об’єкту обожнювання і хто здатний на романтичні вчинки? Астрологи впевнені: треба частіше дивитися на зірки і прислухатися до їхніх порад. Напередодні Дня побачень під місяцем (24 квітня) з’ясовуємо, як закохуються різні знаки зодіаку.

Овен

Овни вкрай конкретні в вираженні своїх емоцій і симпатій. Бачать мету – не бачать перешкод. Всі ці нудні прелюдії їх не цікавлять, важливо отримати об’єкт обожнювання і вже разом з ним насолоджуватися тим, що відбувається. Часто одружуються в пориві пристрасті і розлучаються так само швидко: любовний флер випаровується відразу після зіткнення з бажаннями партнера. Але якщо вже закохалися серйозно, то це назавжди.

Телець

Тельці не будуть співати нікому дифірамби, зате запропонують цілком собі конкретну допомогу, часто матеріальну. Свої почуття люблять доводити справами і прагнуть показати серйозність своїх намірів. До одруження приходять якраз після того, як пристрасті вляглися і вони бачать партнера без прикрас. Квапити Тельців не можна – вони швидко ретируються.

Близнюки

Близнюки закохуються швидко, і навіть відразу в кілька об’єктів. Причому уваги вистачає всім, навіть з перебором. Якщо закоханість дуже сильна, намагаються йти на зближення швидко, і партнер вже щосили слухає про унікальні риси своєї зовнішності і характеру. На жаль, остигають Близнюки так само швидко. Але бувають винятки.

Рак

Раків не цікавить просто флірт. Вони націлені тільки на серйозні відносини і сім’ю. Тому можуть довго приховувати свої почуття від партнера, поки не переконаються в тому, що він саме те, що потрібно. Крім того, Раки не люблять робити перший крок, вони довго і наполегливо чекають цього від партнера, і в результаті багато з них втрачають хороший шанс.

Лев

Закохані Леви - це диво. Вони світяться від щастя і на всіх поширюють цю енергію. У такі миті життя у них підвищуються загальний тонус і самооцінка. Заради нової пасії готові на все і включають божевільний романтизм. Так що букет у вікні п’ятого поверху не здасться чимось дивним. Якщо не отримує відповідної реакції, швидко шукає заміну.

Діва

Закохані Діви – варіант рідкісний і складний. Вони шукають не стільки емоцій, скільки партнера по інтересам, який буде зручний і продуктивний в спільному житті. Для багатьох це здається дивним, але Діви так намагаються показати свою любов – через вчинки і рішення, які не погоджують з другою половинкою.

Терези

Терези не люблять рішучі вчинки, вони можуть довго зітхати за коханим, але самі крок назустріч не зроблять. Іноді їх прориває, і вони готові розповісти про свої почуття, тоді починається недовгий період романтики. Але зробити остаточний вибір, залишатися з цією людиною чи ні, вони все одно не можуть. Так як чекають особистість сильну, але при цьому витончену. Що вже само по собі суперечливо.

Скорпіон

Скорпіони дуже пристрасно закохуються і завойовують свій об’єкт обожнювання відразу. І вимагають чітку відповідь – будуємо відносини чи ні. Вони завжди бачать перспективного для себе партнера і готові заради нього у вогонь і в воду.

Стрілець

Стрільці в період закоханості нерозумні і висловлюють свої почуття дуже яскраво. Так яскраво, що іноді можна осліпнути. Стрілець не терпить відмови і б’ється за свій об’єкт обожнювання до кінця. Якщо не бачить взаємності, може зажуритися, напитися і наламати дров. Правда, потім почнеться все по новій. Але роман зі Стрільцем ви точно не забудете ніколи.

Козеріг

Козерогів мало цікавить бурхливий спалах любові. Вони швидше захоплюються людиною, переймаються її інтересами, поглядами, і тоді вже зароджується почуття. Вони акуратно ведуть свої розмови на тему любові, можна і не помітити, що вони взагалі говорять про свої почуття. Але якщо вибір зроблений, то Козероги перші йдуть назустріч.

Водолій

Водолії закохуються постійно, для них стабільні відносини смерті подібні. Тільки якщо об’єкт не вибрав тактику батога і пряника, де він начебто доступний, а через пару днів вже охолов. Це змушує Водоліїв мобілізуватися і відчувати себе на піку емоцій. До речі, їх не зупинить, якщо потенційний партнер в шлюбі. Адже почуття важливіше.

Риби

Риби схильні пов’язнути в романтичних ілюзіях і забувати, що з ними поруч реальна людина зі своїми недоліками. Тому любовний флер випаровується, а Рибки сидять понурі і думають, куди пропала казка. Іноді зустрічаються реальні принци і принцеси, тоді шансів на сім’ю стає більше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп, кохання, стосунки
В тему