Поради

Через які риси закохуються в жінок чоловіки різних знаків Зодіаку

Через які риси закохуються в жінок чоловіки різних знаків Зодіаку

Астрологи пояснили, які риси приваблюють чоловіків певного знаку зодіаку в жінках.

Овен

Так, Овни не можуть встояти перед жіночим розумом, проте інтелект обраниці не повинен перевершувати їх власний. При цьому Овнів привертають цікаві співрозмовниці. Ці чоловіки не готові миритися з жіночою дурістю, незважаючи на зовнішню привабливість. Їм неприємні жінки, які постійно скаржаться на життя і фонтанують емоціями.

Телець

Тельці готові оцінити дівчину з ідеальною фігурою і гардеробом, а також ту, яка готова сміятися над їх жартами. Вони швидко і остаточно втрачають інтерес до вимогливих і балакучих дівчат.

Близнюки

Близнюки віддають перевагу цілеспрямованим дівчатам, які не стануть обмежувати їх свободу. Для того, щоб привернути їхню увагу, представницям прекрасної статі слід додати в стосунки інтригу. Цих чоловіків назавжди відверне емоційна критика їх вчинків. Також вони терпіти не можуть слухати від співрозмовниці скарги і коли їх перебивають.

Рак

Раків не залишать байдужими смачна їжа і захоплююча бесіда. Вони цінують тих, хто проявляє ніжність, дивиться їм в очі, а також стежить за собою. Ці чоловіки уникають надмірної турботи і опіки. Вони ненавидять плітки, бруд і зарозумілість.

Лев

Підкорити чоловіків-Левів може красива і забезпечена жінка. Вони нерідко виступають ініціаторами відносин і беруть на себе роль лідера. Вони терпіти не можуть поганих манер, а також відсутність у жінки амбіцій. Крім того, Леви ніколи не примиряться з брехнею.

Діва

Чоловіки, народжені під знаком Діви, звернуть увагу на начитану дівчину з вишуканим смаком, яка буде здатна оцінити їхню думку, вибирати гарний одяг і займатися благодійністю. Їх ніколи не приверне жінка, яка ігнорує особисту гігієну і здорове харчування. Відлякати цього чоловіка можна за допомогою довгих розповідей про медичні операції і процедури.

Терези

Чоловіки-Терези звернуть увагу на чарівну причепурену модницю. Їх приваблюють дівчата, які захоплюються театром, музикою і мистецтвом. Представники цього знаку уникають зарозумілих ханжів.

Скорпіон

Скорпіонів миттєво чіпляють чуттєві дами. Вони не люблять прилюдної демонстрації почуттів. Їх не приверне невпевнена в собі дівчина. Крім того, ці чоловіки не терплять в обраниці проявів цікавості, крику і неохайності.

Стрілець

Володіючи чудовим почуттям гумору, незалежні Стрільці цінують в партнерці аналогічні якості. Їх приваблюють дівчата, які люблять спорт і подорожі. Скромність, страхи і сумніви відвернуть таких чоловіків, так само як і міркування про вільний спосіб життя.

Козеріг

Чоловіки-Козероги втрачають розум від дам з бездоганними манерами. Їх можна підкупити вишуканим сервіруванням з дорогим посудом і пляшкою елітного вина. Вони не залишать без уваги брудне волосся дівчини, а також неохайність в одязі. Також представники цього знаку не будуть готові миритися з фальшивістю.

Водолій

Водоліїв приваблюють жінки, готові до співчуття, а також ті, хто здатний зрозуміти і прийняти їх ексцентричність. Представники цього знаку люблять інтелектуалок і не терплять дурість і зарозумілість. Вони готові розлучитися з тієї, хто скаже йому ні, бо сприйме це за відторгнення особистості.

Риби

Риби звернуть увагу на тиху любительку тварин. Вони відмовляться терпіти дівчину, що без угаву говорить по телефону, яка їсть на ходу і скаржиться, що її ніхто не цінує. Ці чоловіки з трепетом ставляться до своєї сім'ї, тому критика близьких може стати причиною розставання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, чоловіки, жінки, кохання, поради астролога, стосунки
В тему