Поради

Чаклун у церкві: як розпізнати і що робити

Чаклун у церкві: як розпізнати і що робити

Ви могли не здогадуватися, але деякі люди, що входять в храм, порушують закони церкви.

Священнослужителі різко негативно ставляться до магії, а чаклунство в цілому вважається гріхом. Після смерті будь-якого мага чекає покарання.

Всі обряди, вчинені в церкви, вважаються дуже сильними. Однак вони можуть принести шкоду людині, яка його замовила, і тому, на кого спрямована дія певного магічного ритуалу. Деякі досвідчені екстрасенси відмовляються виконувати їх через те, що не хочуть накликати біду на людей. При цьому такі побоювання зупиняють не всіх.

Як розпізнати чаклуна в церкві

Зазвичай людина, яка займається чаклунством, намагається не видавати себе. У деяких випадках екстрасенси наводять спеціальне заклинання на людей, які немов забувають про те, що бачили. При цьому все ж є ознаки, за якими можна відрізнити чаклуна. Наприклад, вони часто присутні в церкві під час релігійних свят. У ці дні в храмах скупчується найбільше енергії від віруючих. Чаклуни, маги і екстрасенси намагаються першими зайти до церкви – так вони зможуть зробити спеціальні чари і отримувати позитивну енергію від прихожан, які будуть приходити в церкву протягом дня.

Чаклуни намагаються розмовляти з іншими людьми – з допомогою певних заклинань вони можуть забирати у них здоров’я, роки життя, удачу. І привласнюють це собі. Дуже часто чаклуни можуть стояти в церкві і щось шепотіти. З першого погляду може здатися, що це молитва, але насправді вони роблять обряд або накладають заклинання.

Що робити, якщо ви побачили чаклуна

Перше і найголовніше правило при зустрічі з чаклуном – не підходьте до нього близько, не дивіться в очі і не розмовляйте. У кращому випадку вони наведуть на вас заклинання, яке зітре вам пам’ять, в гіршому – заберуть у вас що-небудь. Намагайтеся триматися від нього подалі і виведіть інших людей під певним приводом.

Не варто піднімати галас і переривати службу заради чаклуна – священнослужителі поважають будь-яку людини, що приходить до церкви. В такому випадку залишіться до кінця служби, але не ставте свічку в цей день і не пишіть записки. На наступний день ви зможете прийти до церкви і спокійно зробити свої справи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: церква, поради астролога, цікаво знати
В тему