Поради

Три наукові факти про зраду, які треба знати

Три наукові факти про зраду, які треба знати

Вчені десятиліттями вивчали людські взаємини, щоб з’ясувати, з ким, навіщо і чому люди зраджують один одному. Ось кілька найцікавіших фактів про невірність.

Зрадив один раз – зрадить двічі

Згідно з рядом досліджень, люди, що зрадили одному партнеру, в три з половиною рази частіше зважуються на зраду в нових відносинах. Безумовно, трапляється, коли зрадник вже після першої інтрижки змінює свій спосіб життя і перестає брехати, але таке відбувається набагато рідше.

Для зрад вибирають знайомих

Американські вчені, вивчивши дані 13 тисяч респондентів, встановили, що 53,5% осіб змінювали з близькими друзями або подругами. 29,4% заводили роман на стороні з приятелями, сусідами і знайомими, в той час як у випадкові зв’язки вступали лише 21% опитаних. 7,9% вибрали варіант «секс за гроші».

Чоловіки частіше зізнаються

За даними більшості досліджень, представники сильної статі частіше зізнаються в зрадах, ніж жінки. При цьому серед чоловіків число тих, хто готовий зізнатися в скоєному, з роками практично не змінилося. А ось серед жінок за 20 років (з 1990 по 2010 рік) «рівень чесності» виріс на 40%.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, чоловіки, жінки, вчені, психологія, цікаво знати
В тему

Останні матеріали