Поради

Чому жінки обирають полігамні відносини

Чому жінки обирають полігамні відносини

Останнім часом дедалі більше людей надають перевагу полігамним відносинам.

Мешканка Лондона Джилліан розповіла про свій потяг до чоловіків і жінок, який виник ще в юному віці. Ставши дорослою, дівчина спробувала закрутити роман з парою, створивши любовне тріо. Вона була в захопленні від такого досвіду, і з тих пір одночасно налагоджує сексуальні зв’язки відразу з декількома партнерами.

41-річна Джилліан Майхілл визнається, що вже в підлітковому віці їй подобалися не тільки хлопці, а й дівчата. Вона втратила цноту в 16, а вперше переспала з жінкою майже в 30 років. Британці настільки сподобався незвичайний сексуальний досвід, що вона почала зустрічатися і з чоловіками, і з жінками одночасно.

Джилліан не соромиться того, що надає перевагу полігамним відносинам. Вона знайомиться з парами в соцмережах і проводить з ними ненудні вечора.

Результати опитування 2018 року показали, що близько 1,5 мільйона повнолітніх людей в США зустрічаються з кількома партнерами відразу. Джилліан вважає себе бісексуалкою. Мешканка Лондона з задоволенням ділить ліжко на трьох.

Спочатку британка зустрічалася тільки з чоловіками, але після переїзду з Австралії в Лондон її погляди змінилися. Джилліан обговорювала з колишнім бойфрендом можливість сексу втрьох, але вони розлучилися, так і не втіливши ідею в життя. Після цього жінка познайомилася з полігамною парою в соцмережах. У них був перший спільний побачення в пабі, а потім троє коханців стали зустрічатися і незабаром почали жити під одним дахом.

Учасники любовного тріо спали в одному ліжку. Джилліан стверджує, що ніхто не ревнував один одного. Вони разом ходили на вечірки і концерти. Друзі та близькі знали про їх полігамні відносини. Мати британки змирилася з її світоглядом, а ось батько дотримувався більш традиційних поглядів. Коханці брали в своє ліжко і інших партнерів: кілька разів у них був секс вчотирьох.

Через 3,5 року з любовного тріо пішов чоловік, і подруги залишилися в лесбійському зв’язку. Вони продовжували жити разом і шукали ще одного сексуального партнера, який би до них приєднався. Дівчата знайомилися з хлопцями в соцмережах і запрошували їх до себе. Так минуло ще три роки, в результаті подруги теж розлучилися, але зберегли хороші стосунки.

Після полігамного зв’язку Джилліан познайомилася з чоловіком, який дотримувався моногамних поглядів. Вони зустрічалися 2,5 року, але потім розійшлися. Британка досі шкодує про розставання.

Джилліан чесно зізнається в своїх перевагах чоловікам і жінкам, з якими зустрічається. Для неї не існує «норми» в відносинах. Хоча британку розуміє далеко не кожен, вона каже, що щаслива бути сама собою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, жінки, психологія
В тему