Поради

Які чоловіки бісять дівчат за знаком Зодіаку

Які чоловіки бісять дівчат за знаком Зодіаку

Дурні, ледачі, авторитарні, несамостійні, а може, навпаки, занадто самостійні? Сьогодні поговоримо про те, які чоловіки до тремтіння дратують дівчат зодіакального пантеону.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Панянок-Овнів страшенно дратують чоловіки, які у всьому підкоряються своїй матері, не приймають без її участі жодного рішення, тягають до неї знайомитися всіх своїх потенційних подруг і чекають її схвалення. Представниці цього знаку можуть пробачити партнеру невдачі на роботі і складнощі в справах (так навіть цікавіше), а ось те, що хтось керує ним замість них самих, неприйнятно. Та й в їх друзі «мамині синочки» потрапляють вкрай рідко, а начальнику з такою життєвою позицією ніколи не добитися їх поваги.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Панянок-Тельців дратують важковиховувані чоловіки, ті, в яких, скільки не вкладати, толку нуль. Їх дратує, коли втрачають шанси, які пливуть в руки, коли навіть те, що піднесено на блюдечку з блакитною облямівкою, не йде про запас і просто пускається псу під хвіст. А ще представниці цього знаку не переносять тих індивідів, які не поважають своїх батьків, тих, у яких у всіх бідах і проблемах винні не вони самі, а мама/тато і погана спадковість.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Панянок-Близнюків дратують чоловіки, які до всього ставляться занадто серйозно, постійно вимагають порядку і суворого дотримання правил, можуть по сто разів відчитувати за одну і ту ж провину, шкодують грошей на пригоди і на ті дрібниці, які роблять буття набагато приємніше. Представниці цього знаку не переносять похмурих мізантропів, які самі не вміють насолоджуватися життям і іншим в цьому активно заважають; вони навмисно виводять подібних типів з себе, і причому неважливо, ким їм доводиться той чи інший буркотун – родичем, приятелем або начальником.

Рак (22 червня - 22 липня)

Панянки-Раки - створіння терплячі і жалісливі, вони можуть прийняти і виправдати майже всі недоліки, пригріти на грудях будь-якого, навіть дуже асоціального чоловіка. Але одне їх все ж бісить – схильність до повної бездіяльності. Вони на дух не переносять тих, хто обожнює байдикування, хто буде жити в розрусі і при цьому витрачати свій час на не прикладне хобі, хто вважає за краще розваги, а не якісь корисні заняття. Ну і ще представниць цього знаку часом дратує відсутність душевної чутливості.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Панянок-Львів страшно дратують авторитарні чоловіки, ті, які сміють їм вказувати, як чинити і думати, чим займатися на дозвіллі. А ще їх дратують дурні, ті, чий інтелект знаходиться навіть не в зародковому, а в протизачатковому стані, хто не робить висновків зі своїх помилок, не розвивається, не прагне стати краще. Ну і, крім того, вони на дух не переносять тих, хто не любить їх самих, не схиляється перед ними, чомусь не обмирає від їх чарівності, дотепності, краси.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Панянок-Дів дратують чоловіки, які не готові заради них перевернути гори, витратити мільйон, стати максимально терпимими до їх недоліків (хоча вони самі називають їх особливостями характеру). Навряд чи підпустять вони до себе і бруднулю; чистий одяг, приємний запах, акуратні нігті і начищене до блиску взуття – неодмінна умова для будь-якого спілкування: дружнього, ділового, ну і, зрозуміло, любовного. Та й неначитаних типів представниці цього знаку якось несильно шанують.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Панянки-Терези намагаються триматися подалі від тих чоловіків, які люблять кричати, не бажають стримувати свої емоції і публічно дозволяють собі вкрай девіантні витівки. Представниць цього знаку не те щоб дратує, а до тремтіння лякає надмірна чоловіча експресивність, вона вибиває їх з колії, позбавляє з такими труднощами досягнутої душевної рівноваги. А ще їх дратують ті індивіди, які задають занадто особисті питання і своєю поведінкою ставлять під загрозу їх добре ім'я.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Панянок-Скорпіонів дратують нікчемні чоловіки, ті, хто не в змозі добути мамонта, облаштувати печеру, зважитися на якийсь безпрецедентно сміливий вчинок. Причому це дратує їх в принципі, а не тільки щодо їх власної персони; вони не переносять невміння бути мужиком і самостійно вирішувати будь-які питання/проблеми: руками чи і мізками або за допомогою зароблених грошей, наймаючи хорошого фахівця. А ще представниці цього знаку не виносять ханжів.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Панянок-Стрільців дратують чоловіки, які надмірно самостійні і яких неможливо «притиснути до нігтя» і «поставити під каблук». Їм неприємні ті, хто відмовляється визнавати їх владу і верховенство, діяти за їх вказівкою, заглядати їм до рота і всіма іншими способами виявляти покірність. А ще представниць цього знаку дратують індивіди, які сміють в їх присутності активно демонструвати симпатію якимось іншим жінкам, навіть якщо ці особи їхні дружини/кохані.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Панянки-Козероги готові працювати з будь-яким «матеріалом», вони здатні досягти позитивної динаміки навіть від практично нікчемного на перший погляд чоловіка, коханий це, родич, діловий партнер/начальник. Однак і їх можна вивести з себе - їх надзвичайно дратують ті індивіди, які задовольняються малим і не прагнуть на вершину соціальної драбини, ті, кого влаштовує мізерна зарплата, низький рівень розвитку, відсутність загальноприйнятих матеріальних благ і яких би то не було перспектив.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Панянок-Водоліїв страшно дратують невдячні чоловіки. Представниці цього знаку готові гори звернути на допомогу тому чи іншому індивіду (коханому чи, начальнику, родичу), але чекають при цьому якихось дій, які показують, що їх зусилля оцінені по достоїнству. А ще їх дратують ті, у кого зовсім відсутнє почуття гумору, ті, хто не вміє сміятися над цим життям взагалі і над собою зокрема, хто позбавлений сарказму і не розуміє абстрактної сатири.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Панянки-Риби досить лояльні майже до всіх недоліків - якісь просто ігнорують, якісь яро виправдовують (якщо чоловік їм симпатичний). Але ось тих типів, які говорять їм правду в обличчя, вириваючи зі світу мрій та фантазій, вони на дух не переносять, як і тих, які настільки матеріалістичні, що не хочуть помічати те прекрасне, що є в нашому світі, не бажають бачити красу в природі, мистецтві, в якихось швидкоплинних ситуаціях, - коротше, в усьому тому, що примиряє з жорсткою реальністю і допомагає з нею справлятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, стосунки, чоловіки, жінки
В тему