Поради

Ідеально сумісні знаки Зодіаку: пояснення астрологів

Ідеально сумісні знаки Зодіаку: пояснення астрологів

Для того, щоб грамотно скласти гороскоп сумісності, насправді недостатньо знати один знак Зодіаку, стверджують астрологи. Аналіз також вимагає занурення в астрологічну карту кожної людини, яка складається з трьох елементів.

Знак Сонця – це як раз той знак Зодіаку, який ви звикли вважати своїм. Існує ще місячний знак, який формує ваш емоційний світогляд. Нарешті, є висхідний знак – обличчя, яке ви показуєте світу. Всі ці аспекти і варто враховувати, щоб зрозуміти, чи сумісні ви з тією або іншою людиною.

Для попереднього розуміння можна звіритися з гороскопом сумісності за знаком Сонця.

  • Вогненні знаки (Овен, Лев і Стрілець) добре ладнають з іншими знаками Вогню і Повітря – Близнюками, Терезами та Водолієм.
  • Знаки Землі (Телець, Діва і Козеріг) краще всього поєднуються з іншими знаками Землі і Води – Раком, Скорпіоном і Рибами.
  • Повітряні знаки (Близнюки, Терези і Водолій) добре поєднуються з іншими знаками Повітря і Вогню – Овном, Левом і Стрільцем.
  • Водні знаки (Рак, Скорпіон і Риби) будуть добре поєднуватися зі знаками Води і Землі – Тельцем, Дівою і Козерогом.

Астрологи нагадали, що ще з давніх часів свати по всьому світу використовували знаки зірок, щоб визначити, чи стануть двоє людей ідеальними партнерами. Однак не варто забувати і про те, що гороскоп - всього лише рекомендація, а не керівництво до дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів
В тему