Поради

Які імена ідеально сумісні для міцного і щасливого шлюбу

Які імена ідеально сумісні для міцного і щасливого шлюбу

Багато людей часто замислюються про те, як вибрати другу половинку. Астрологи вважають, що в пошуку ідеального партнера допоможе сумісність імен.

  • На їхню думку, жінки з іменами Аліна, Юлія, Єлизавета, Анжела, Світлана через підвищену емоційність мають непростий характер. Їм підійдуть темпераментні чоловіки, які не змусять їх нудьгувати. Щастя цим дівчатам принесуть Олександр, Владислав, В’ячеслав, Дмитро, Ілля, Леонід, Руслан і Станіслав.
  • Жінки з іменами Алла, Анна, Яна, Жанна, навпаки, потребують стриманого партнера, бо вони вміють глибоко відчувати і співпереживати. Найбільше їм підійдуть Антон, Вадим, Віктор, Анатолій, Володимир, Ігор, Костянтин, Павли, Роман і Олексій. Чоловіки з такими іменами дадуть зрозуміти таким жінкам, що вони дійсно для них важливі й кохані.
  • Ксенії, Анастасії, Софії і Анфіси є дуже емоційними натурами. У зв’язку з цим їм підійдуть Максими, Артеми, Антони, Бориси, Вадими, Віктори, Володимири, Всеволоди, Ігори, Костянтини, Микити, Романи, Сергії. Чоловікам з цими іменами якраз потрібні дами з шаленою енергетикою.
  • Ірини, Кіри, Вікторії і Ніни намагаються дотримуватися балансу між роботою та особистим життям. Чоловіків вони вибирають рівних собі. Найоптимальніші варіанти – Володимир, Георгій, Віктор, Герман, Євген, Сергій.
  • Жінки з іменами Валентина, Галина, Олена, Євгенія є незалежними і стрімкими. Однак в глибині душі вони хочуть тихого сімейного щастя і спокою. Для них підійдуть Єгор, Ігор, Кирило, Петро і Яків.
  • У жінок з іменами Наталія, Ольга, Тетяна, Дарина часто змінюється настрій. Також вони досить примхливі. Андрій, Анатолій, Антон, Володимир, Віктор, Єгор, Ігор, Микита, Олег, Роман і Сергій зможуть пом’якшити вдачу своїх коханих.
  • Марини, Марії, Маргарити, Тамари і Людмили вміють впливати на чоловіків, але користуються цим в міру. Щастя їм може дати чоловік, який бачить їх наскрізь і при цьому щиро любить. Цим жінкам підійдуть чоловіки з іменами Борис, Володимир, Дмитро, Кирило і Юрій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шлюб, психологія, чоловіки, жінки, поради астролога
В тему

Останні матеріали