Поради

Все про жахи модельного бізнесу

Все про жахи модельного бізнесу

Іспанка кинула навчання в 16 років заради модельного бізнесу і розповіла про жахи, з якими їй довелося зіткнутися в індустрії.

Її історію опулікувало Daily Mail.

25-річна Клаудія Боуза (на фото) проживає в Майамі, де працює манекенницею з підліткового віку. За свою кар’єру дівчині вдалося знятися в модних журналах Cosmopolitan, Grazia і ELLE, а також стати учасницею рекламних кампаній OLAY, Alba Botanica, Hollister, Lindsey Adler і інших брендів.

Разом з великими гонорарами героїня матеріалу «заробила» безліч психічних і фізичних розладів. Однією з причин цього став постійний страх отримати відмову від модельного агентства. З цим страхом вона бореться протягом життя.

«Ти постійно знаходишся під тиском через конкуренцію з іншими дівчатами. Ти намагаєшся виглядати краще за всіх, вічно думаєш про свою шкіру і волосся, дотримуєшся дієти», - поскаржилася Боуза і додала, що для підтримки стрункості їй доводиться споживати виключно здорову їжу і щодня тренуватися.

Крім того, іспанка розповіла про жорсткі умови деяких модельних зйомок. За її словами, одного разу їй довелося позувати в бікіні в 10-градусний мороз, в той час як єдиним місцем для перевдягання на локації був громадський вуличний туалет.

«Іншим разом ми знімали розкішні автомобілі в гаражі без опалення. Я повинна була позувати з мокрим волоссям. Я провела дві години, сидячи на стільці, поки мене фарбував візажист, а кожні 10 хвилин асистент обливав моє волосся водою. Природно, після цього я захворіла », - поділилася вона.

Насамкінець Боуза поскаржилася на неякісну обробку знімків після фотосесії. За словами манекенниці, іноді фотографи забували відретушувати її обличчя, залишаючи на кадрах прищі або сліди розмазаної косметики. Такі ганебні фото надалі розміщувалися в соцмережах або на рекламних банерах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: мода, цікаво знати, історія
В тему