24 Липня 2018
Новини

Шведська модель відрощує найбільшу сідницю на планеті

Шведська модель відрощує найбільшу сідницю на планеті

Ця 24-літня шведка усерйоз намірилися встановити рекорд із обсягів п’ятої точки.

Відома модель зі Швеції Наташа Краун заявила про свої наміри виростити найбільші сідниці в світі. Дівчина настільки одержима своєю найбільш видатною частиною тіла, що з кожним доданим сантиметром у стегнах стає щасливішою і вже розсварилася з батьками, які такого її захоплення власною попою не поділяють. Про це пише видання Тhe Sun.

Щоб досягти поставленої мети шведка дотримується спеціальної дієти: щодня наминає макаронні вироби, піцу і випиває літрами шоколадовмісні коктейлі. А шоколадно-горіхової пасти «Нутелла» опасиста модель поглинає за місяць близько шести кілограмів (15 банок). Зусилля плюс-сайз моделі не даремні: обхват стегон Наташі становить майже 183 см.

«Що більше я наберу ваги, то кращою буде моя дупця. Я зроблю усе можливе для того, щоби стати власницею найпишніших сідниць у світі», – каже міс Краун.

За зізнанням зірки «Інстаграму», перше, що вона робить, коли прокидається, – розглядає себе ззаду у дзеркалі. І щодня переконується, що хоче більшого. Першу операцію зі збільшення об’єму стегон шведка зробила, коли їй було 20. І відтоді просто одержима своєю сіданкою.

«Можливо, у меня дисморфофобія (нав’язливий стан, крайня стурбованість якимись дефектами у зовнішності. – Ред.) чи щось подібне, але я не вважаю, що мої сідниці надто великі. Я однозначно хочу, щоби вони були ще більшими», – пояснила модель.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, наташа краун, мода
В тему

Останні матеріали