Поради

Шість пар, які приречені на постійні зради

Шість пар, які приречені на постійні зради

Астрологи назвали шість зодіакальних пар, на які чекають зради.

Через різні риси характерів у партнерів в цих союзах таємні стосунки на стороні відбуватимуться на постійній основі.

Овен і Телець

Овни та Тільці здатні швидко закохатися одне в одного і навіть бути на одній хвилі. Однак Тельці не здатні зрозуміти моногамію партнера, що призведе в подальшому до розриву відносин.

Близнюки і Терези

Близнюки і Терези могли б стати ідеальним союзом, якби не банальна легковажність Близнюків. Їхній легкий характер і безпосередність здатні ховати істинні наміри – неготовність до серйозних стосунків.

Рак і Козеріг

Рак і Козеріг абсолютно несхожі один на одного, проте мають велику привабливість, що дозволить деякий час бути все-таки щасливими разом. Але пізніше чуттєвому Раку починає не вистачати свіжих емоцій і задоволень, він починає шукати їх в обіймах нових партнерів.

Лев і Стрілець

Лев і Стрілець – вогняні знаки. Стрільці будуть завжди викликати почуття ревнощів у вимогливого партнера. У їхніх стосунках можливі постійні сварки і конфлікти на цьому ґрунті.

Скорпіон і Риби

Скорпіон і Риби - справжні «ходоки», причому вмілі. Протягом довгого часу вони можуть існувати в якості пари, хоча у кожного, цілком ймовірно, будуть коханці. Вони просто майстерно роблять вигляд, що все в порядку.

Водолій і Діва

Водолій і Діва – ці знаки зачарують один одного на самому початку відносин, але спокійного сімейного життя очікувати точно не варто – конфлікти, зради, нерозуміння один одного чекають на цю пару.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, стосунки, психологія
В тему