Поради

Чому не можна мити підлогу ганчірками зі старого одягу

Чому не можна мити підлогу ганчірками зі старого одягу

Багато господинь вважають за краще економити на побутових витратах і дають старим речам друге життя. Замість нових швабр, губок і ганчірок вони використовують старий одяг, який вже не можна носити. На кухні багатьох жінок можна зустріти клапті тканини, які раніше були підодіяльниками, футболками та навіть шкарпетками. Насправді так робити не можна, про що попереджає народна мудрість.

Якщо одяг швидко зношується, значить, людина носила його регулярно і залишила на ній частинку своєї енергії. Недарма кажуть, що у кожної людини є своя аура – енергетика, яку вона передає іншим людям і навіть речам.

На старі речі можна навести порчу, бо на них ще є енергетика людини. Миття підлоги – пр.оцес, який може нашкодити колишньому власникові речей.

У народі вважається, що мити підлогу старими речами – поганий знак. Це загрожує хворобами і бідами тому, хто раніше володів цими речами. Якщо це доросла людина, то вона може страждати від легкого нездужання. Однак, якщо використовувати її одяг замість ганчірок дуже часто, це може накликати на людину серйозні захворювання. Особливо це правило стосується футболок, суконь, сорочок – одягу, тканина якої безпосередньо прилягає до тіла.

Ситуація набагато небезпечніша, якщо господиня вирішила використовувати в якості ганчірок дитячі речі. Якщо на дорослих впливати набагато важче через їхній захист, то у дітей він не такий сильний. Тому, якщо мити їх одягом підлоги і відтирати бруд, дитина може стати примхливою і буде часто хворіти.

Дуже часто пускають на ганчірки одяг покійної людини, але церква радить цього не робити. Якщо у покійного залишилися речі, які придатні для носіння, потрібно роздати їх нужденним. Ті, які використовувати вже неможливо, потрібно віднести на пустир і спалити. В жодному разі не можна пускати їх на ганчірки або викидати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, дім
В тему