Поради

Ваш ідеальний чоловік за знаком Зодіаку

Ваш ідеальний чоловік за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про чоловіків, які можуть зробити щасливими представниць кожного знаку Зодіаку.

Овен

Жінки-Овни люблять сильних залицяльників, які їм ні в чому не поступаються. Але такі чоловіки часто не витримують довгих і міцних відносин. Представниці цього знаку ігнорують спокійних і врівноважених чоловіків, які здатні привнести в їхнє життя гармонію.

Телець

Жінки-Тельці люблять стабільність у всьому, це стосується і шанувальників, які повинні мати добрі зв’язки, гідне оточення і зарплату. На інших чоловіків ці жінки вважають за краще не звертати уваги, навіть якщо вони здатні зробити їх щасливими.

Близнюки

Представниці цього знаку часто самі не знають, чого хочуть від стосунків. Тому вони вибирають непостійних супутників, а ті, хто чітко знає, чого хоче від відносин, їх часто відлякують. Але саме з такими чоловіками жінкам-Близнюкам стало б легше знайти в житті визначеність.

Рак

Жінки-Раки обережні і практично не дають шансу новим знайомим. Вони твердо переконані, що краще будувати стосунки з тими, кого давно знають, так можна бути впевненими в партнері. Однак з новими знайомими у Раків якраз і трапляється справжнісінька любов.

Лев

Яскраві і сильні жінки-Леви вибирають собі чоловіків, які є їх повною протилежністю. Але ощасливити цих жінок зможуть такі ж харизматичні і сильні особистості, які завжди будуть з ними на рівних.

Діва

Діви без розуму від чоловіків, які завжди знаходяться в центрі уваги. Будучи скромними, ці представниці знака прагнуть знайти свою протилежність. Ігноруючи практичних і неяскравих чоловіків, вони багато втрачають.

Терези

Жінки-Терези вибирають собі партнера зі схожими інтересами, вони не люблять тих, хто є їх протилежністю. Але ідеальні відносини ці дами зможуть побудувати з тими, хто на перший погляд не має нічого спільного з ними.

Скорпіон

Ці жінки люблять чесних і щирих чоловіків, вони завжди говорять те, що думають, і вимагають того ж від партнера. Але нерідко чоловіки підміняють відкритість грубістю і брутальністю. Через це жінки-Скорпіони ніколи не звернуть уваги на більш тихих кавалерів.

Стрілець

Представниці цього знаку люблять ризикових чоловіків, які здатні надихати на нові подвиги і заряджати енергією. Тому вони вкрай рідко цікавляться чоловіками, чиє життя стабільне і розписане по графіку. Однак такі партнери все ж здатні виправдати всі їхні очікування.

Козеріг

Жінки цього знаку практичні і вибирають схожих чоловіків. Вони не сприймають всерйоз спонтанних шанувальників, тому що починають сумніватися в щирості їхніх почуттів. А адже саме такі чоловіки здатні привнести в їхнє життя легкість і мотивацію.

Водолій

Жінки-Водолії люблять годинами говорити про все на світі зі своїм обранцем. Якщо чоловік не виправдає надій і не стане хорошим співрозмовником, то вони розірвуть відносини. Але часом саме за такими чоловіками ховаються справжні генії, які здатні підкорити серце Водолія.

Риби

Жінки цього знака вибирають тих, хто їх любить і постійно піклується. Але при цьому вони звертають увагу тільки на зовнішні прояви: квіти, подарунки, подорожі. Якщо чоловік не виділяється гарними залицяннями, то шансів бути з Рибами у нього нуль. Як відзначають астрологи, такі чоловіки здатні подарувати справжнє щастя жінкам-Рибам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, стосунки, цікаво знати, чоловіки
В тему