Поради

На чому цієї весни треба сконцентруватися за знаком Зодіаку

На чому цієї весни треба сконцентруватися за знаком Зодіаку

Навесні ми задаємо тон на найближче майбутнє усього, що становить наше буття. Завдання максимум – оптимізувати всі процеси і зробити їх більш продуктивними. Не зайвим буде прислухатися не тільки до думки коучів, а й до порад астролога.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вам цієї весни треба сконцентрувати увагу на свої почуття і розібратися, що насправді приносить задоволення, дарує радість – викликає непідробний інтерес і наповнює оптимістичним позитивом. А що, навпаки, пригнічує, змушує відчувати невдоволення, в тому числі і собою. Перебирайте потихеньку всі аспекти свого життя, відстежуйте реакцію на людей і події, які регулярно відбуваються. По можливості відрізайте все, що не подобається.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Цієї весни варто сконцентруватися на спілкуванні - до вас будуть стікатися найрізноманітніші люди, багато з яких виявляться по-справжньому корисні зараз або в майбутньому. Так що не ігноруйте запрошення в гості, на чашечку кави, на культурні заходи і бажання оточуючих розмовляти (як особисто, так і по телефону), радитися і навіть дружити. Заводьте нові зв’язки, відкривайтеся більше звичайного – все це окупиться чимось цілком матеріальним, а бонусом принесе моральне задоволення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цієї весни варто приділити підвищену увагу побутовим справам, особливо тим, які давно чекають вашого втручання і прийняття рішень. Якщо ви не розберетеся з ними швидко і якісно, вони нагадають про себе в самий невідповідний момент, відвернуть від чогось по-справжньому перспективного, скують, чогось позбавлять. Мова не тільки про збирання, прасування, дрібний ремонт в оселі, а й про відвідування будь-яких офіційних інстанцій, оформлення необхідних вам документів, оплату комунальних рахунків і т. д.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вам цієї весни слід сконцентруватися на багатоваріантності своєї кар'єри, на нехай невеликих і не дуже прибуткових проектах, але які залучають вас своєю неординарністю. Також на визначенні меж нинішніх можливостей і вже після цього на отриманні навичок, які розширять професійні горизонти. Чим більше незвичайного і для себе незвичного ви ініціюєте на роботі, тим продуктивнішою і цікавішою буде подальша діяльність.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Цієї весни варто сконцентруватися на примноженні любові. І мова не тільки і не стільки про любовну сферу як таку, скільки про ширше розуміння слова «любити». Постарайтеся виправдати і збільшити безумовну симпатію якомога більшої кількості людей: другої половинки, родини, друзів, колег, знайомих, - коротше, всіх тих, чиє добре ставлення ви завжди сприймали як належне. Саме ті, кому ви не байдужі, виведуть вас на наступний рівень особистісного і творчого розвитку. Ну а якщо таких небагато, розширюйте цей список, шукайте ЛЮБОВ.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Цієї весни варто приділити особливу увагу своїм обіцянкам - тим, які ви давали близьким людям, колегам і / або діловим партнерам, ну і, зрозуміло, собі. Займіться методичним виконанням своїх обіцянок, закрийте питання чужих очікувань і свого власного незадоволення через те, що ви ніяк не зробите те, що самі ж собі і напланували. Звільнення від усього цього не тільки бальзамом проллється на душу, а й відкриє нові можливості, шляхи, радощі.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Цієї весни варто сконцентруватися на самопізнанні: на визначенні рамок психологічних можливостей, на виявленні та реалізації прихованих поки здібностей і талантів, на пошуку по-справжньому вашого іміджу - стилю в одязі, в зачісці, в манері поведінки. Це принесе необхідне оновлення, наповнить позитивними думками і розширить коло спілкування. А до цього трохи пізніше підтягнуться і нові унікальні ділові пропозиції, і якесь не характерне для вас творче самовираження.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Цієї весни варто сконцентруватися на легкості буття, дозволити собі ті задоволення, розваги, думки, які до цього ви ігнорували як негідні «Великої Місії», занадто легковажні, що заважають йти до якихось матеріальних цілей. Дозвольте собі розслабитися, шукайте у всьому позитивні сторони, не зациклюйтеся на проблемах, частіше балуйте себе. І тоді ви зрозумієте, що багато питань, які раніше вас напружували, або вирішуються в автономному режимі, без вашої активної участі, або взагалі не мають значення.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Цієї весни варто приділити особливу увагу фінансовим питанням: не витрачати більше необхідного, пошукати додаткові джерела доходу (підробіток, вигідні сфери вкладання), розпродати непотрібне майно, ну і не вкладатися в прожекти і в людей, чия лояльність до вас і віддача від яких вельми сумнівні . Економія і додатковий заробіток допоможуть уникнути грошового колапсу в березні-квітні, а потім дозволять почати якийсь соціальний проект, який буде важливий для особистісного становлення.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Цієї весни варто сконцентруватися на поліпшенні самопочуття - частіше балувати себе відпочинком і радісними подіями, позитивними емоціями, приємними відчуттями, проводити профілактику всього, чого потрібно, не заганяти себе в кут своїм почуттям обов'язку і трудоголізмом. Це допоможе перезавантажити мізки, завдяки чому ви побачите нові можливості там, де раніше ввижався тільки глухий кут, роздивитеся в комусь з оточуючих потенційного друга, а може, і коханого.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Цієї весни особливу увагу варто приділити своїм мріям і честолюбним, хоча і майже фантастичним задумам. Почніть здійснювати і те, і інше і зрозумієте, що все насправді більш реально, ніж здавалося. Навіть якщо щось не вдасться або складеться не зовсім так, як вам хотілося, ви своїми діями все одно відкриєте перед собою масу нових приголомшливих доріг. Привернете до себе безліч цікавих людей, які з часом стануть не тільки союзниками, а й друзями, значно збагатите своє життя.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Вам цієї весни треба сконцентрувати увагу на своєму зовнішньому вигляді і внесенні суттєвих коректив у звичний імідж. Міняйтеся, експериментуйте, і дуже скоро ви зрозумієте, що разом з вашим виглядом змінюється і ставлення до вас з боку оточуючих, що перед вами відкриваються якісь закриті до цього двері, що ви, позбавляючись від придуманих вами ж або нав'язаних кимось іншим стереотипів, звільняєтесь від якихось психологічних блоків і накопиченої негативної енергії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія
В тему