Поради

Що зробити, щоб вам не наврочили

Що зробити, щоб вам не наврочили

Чи замислювалися ви коли-небудь про таке явище як пристріт?

Пристріт – це цілеспрямований удар негативної енергії по біополю людини, яка утворюється через негативні думки, емоції і почуття. Постраждати від пристріту можна не тільки від інших людей. Наврочити собі можна і самому. Багато з нас, коли говорять про щось хороше стосовно себе, можуть поплювати три рази через ліве плече або постукати по дереву. Цей ритуал придуманий ще нашими предками і добре працює проти руйнівної енергії.

Наші думки і слова – це згустки тонкої матеріальної енергії. Позитивні думки мають прекрасні форми і яскраві кольори. Негативні – колючі форми і темні мутні відтінки. І ті, і інші думки сильно впливають на нас і на ситуації в нашому житті. Все, про що ми думаємо або говоримо, часто збувається в тій чи іншій мірі. Негативні енергії пробивають захисний шар біополя людини і порушують енергетичний баланс всього організму.

Брак життєвої енергії провокує зниження імунітету і призводить до стану постійної дратівливості. У такі моменти на підсвідомому рівні ми починаємо розуміти, що в нашому житті почалася «чорна смуга». Щоб уникнути самоврочення, важливо працювати над своїми думками і емоціями.

Необхідно ретельно стежити за своєю мовою. Слова мають велику силу впливу на здоров’я і долю. Багато що, що ми вимовляємо, реалізується і матеріалізується в зовнішньому світі. Важливо уникати таких мовних виразів як:

  • Мені ніколи не щастить
  • У мене нічого не вийде
  • У мене немає грошей або грошей завжди не вистачає
  • Я постійно хворію
  • Втомився до смерті
  • Ти мене до інфаркту або до втрати пульсу доведеш

Неприпустимо думати про себе погано, тому що дуже просто і швидко нанести своєму біологічному полю шкоду – саме негативними думками, які ви спрямовуєте на себе. А точніше – наврочити собі. Якщо не давати ходу поганим думкам і словам, то біополе залишатиметься міцним, і пристріт не зможе зашкодити йому.

Буває, коли ви спілкуєтеся з людиною і відчуваєте її негативний вплив або без причин ця людина неприємна вам, значить від неї виходить негативна енергія. В цьому випадку ви можете самі поставити енергетичний захист у вигляді уявного дзеркала, що відбиває його негативні думки і енергію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, екстрасенси, цікаво знати
В тему