Поради

ТОП-7 фраз, які означають брехню партнера

ТОП-7 фраз, які означають брехню партнера

У любовних стосунках люди намагаються досягти відвертості і чесності. Але іноді брехня і нещирість перемагають. Визначити, що партнер нечесний і веде свою гру, можна за деякими фразами.

Ось вони:

  1. «Це складно пояснити»

Як можна швидко озвучити не до кінця придуману версію? Легко пояснюється тільки те, що переживаєш сам і знаєш всі деталі ситуації, в якій опинився. А для вигадок потрібна пауза, під час якої потрібно придумувати, що говорити, щоб це виглядало правдоподібно.

  1. «Ти неправильно мене зрозуміла»

Якщо людина заплуталася в своїх міркуваннях і зрозуміла, що брехня може бути викрита, їй тут же доводиться придумувати нову версію, тому що по реакції співрозмовника, стає видно - пояснення сумнівне.

  1. «Я цього не пам’ятаю»

Сьогодні людина розповідає історію, а завтра забуває її подробиці, забуває, які наводила аргументи. Якщо доводиться складати історії для різних людей, потрібно утримувати в пам'яті, кому і про що говорив, щоб не переплутати події.

Фраза «Я цього не пам'ятаю» звільняє від необхідності згадувати і нанизувати брехню. Оскільки до правди повернутися вже неможливо, цей вислів залишається єдиним способом вийти з нетрів брехні.

  1. «Не бачу тут зв'язку»

Людина, засумнівавшись у правдивості слів партнера, може приводити свої аргументи. Але фраза «Не бачу тут зв'язку» говорить тільки про те, що партнер хоче скоріше закрити тему розмови і не шукати пояснення невідповідності своїх слів і вчинків. Тобто «все, що ти говориш, не має відношення до того, що я роблю».

  1. «І в цей момент сталася аварія»

Зустрічаються люди, яких настільки захоплює власна брехня, що вони самі починають в неї вірити і уявляють себе учасниками придуманих ними ж подій. Ці люди прекрасні оповідачі. Їх твори рясніють деталями і подробицями, і, якщо, підтримуючи цю розмову, непомітно запропонувати свій варіант розповіді, вони будуть його продовжувати, не помічаючи, що пішли від свого оповідання і захопилися новою історією.

  1. «Здається», «По-моєму»

Є люди, яким, навпаки, важко щось придумувати. Вони видають необхідну версію і односкладово відповідають на всі питання. Аби не заглиблюватися в придумані деталі, такі люди уникають ймовірності сказати якесь зайве або необдумане слово. Їх відповіді неточні і припускають, що якісь деталі можна не згадувати.

  1. «Завжди» і «Ніколи»

Словами в найвищому ступені найчастіше користуються тоді, коли намагаються переконати в істинності сказаного.

«Я ніколи не брешу» або «я завжди чесний з тобою» говорять про бажання посилити значення цих понять. Якщо повторів багато, їх мимоволі вирізняєш. Створюється враження, що за ними ховаються протилежні дії.

За словом «ніколи» можна заховати те, що могло відбуватися, а «завжди» буде переконувати в стабільності відносин. Ще одним відображенням вчинків може служити відповідність емоцій і вимовлених слів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, психологія
В тему