Поради

Як правильно підібрати приправи?

Як правильно підібрати приправи?

Петрушку, кріп, м’яту слід до страви класти у свіжому вигляді за кілька хвилин до подачі на стіл.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Для випічки використовують гвоздику, імбир, кардамон, апельсинову шкірку, аніс, ваніль.

До страв із птиці годяться майоран, розмарин, чебрець, шавлія, волошка.

Страви з риби не обійдуться без лаврового листа, перцю, імбиру, цибулі, коріандру, гірчиці, кропу.

У салат, сирні паштети, холодний соус спеції найкраще додавати за годину до подавання на стіл, щоб ефірні олії рівномірно розчинилися, а страви настоялися.

Якщо ви смажите, випікаєте або варите, додавайте спеції у страви за кілька хвилин до готовності, щоб аромат не зник під час тривалого приготування.

У котлети й вироби з фаршем, скажімо, вареники, пельмені, зрази тощо, спеції додають відразу, тому що їхній аромат не зникне разом із парою, а буде надійно захищений скоринкою, що утвориться.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, Поради
В тему