Поради

Які квіти приманюють жіноче щастя

Які квіти приманюють жіноче щастя

У стародавні часи люди не тільки використовували цілющі властивості рослин, але і вважали їх живими істотами, що мають душу і свій характер.

Про це йдеться у статті експертки Маріанни Басс.

Зараз ці повір'я пішли в минуле, але езотерики впевнені, що здатність рослин впливати на енергетику людини і житла велика. Якщо ваше особисте життя залишає бажати кращого, спробуйте її налагодити за допомогою квітів, котрі приваблюють любов і жіноче щастя.

  1. Аїхризон. Народна назва - «дерево любові і щастя» - отримана не випадково: його листочки за формою нагадують сердечка, а жовті квіти - «сонечка» в мініатюрі. Рослина в оселі допомагає знайти любов і вдало вийти заміж. У догляді невибаглива: любить світло, а поливати її потрібно в міру висихання ґрунту.
  2. Алое. Всім відома його здатність загоювати рани. Але мало хто знає, що ця рослина здатна залучати удачу в любовних справах. Алое вкрай невибагливе у догляді: воно здатне пережити довгу посуху. Квітка любить сонячне світло, тому тримати її потрібно на підвіконні. Цвіте алое рідко, але, якщо це трапиться - це вірна ознака, що вас чекає велика любов.
  3. Антуріум або «чоловіче щастя». Квітка підсилює чоловічу потенцію, підсилює потяг в парі, покращує взаєморозуміння в сім'ї. Для вільних людей обох статей підвищує привабливість для протилежної статі. Якщо квітка раптово почав в'янути, це може вказувати на зраду. Рослина не любить прямих сонячних променів.
  4. Гібіскус (китайська троянда). Символізує пристрасні почуття. Якщо він зростає в будинку незаміжньої дівчини, то додає їй енергетику привабливості для протилежної статі і притягує велику кількість шанувальників. В оселі сімейної пари гібіскус відновить згасаючу пристрасть. Головне, не забувати поливати квітку.
  5. Спатифіллум або «жіноче щастя». Вважається, що рослина «підвищує» жіночу самооцінку, допомагає зустріти надійного і люблячого партнера, вдало вийти заміж і легко завагітніти. Спостерігайте за рослиною: нові квітки і листя вказують на те, що щастя вже зовсім близько. Рослина любить напівтемні місця.
  6. Хризантема. Допомагає зберегти любов і взаєморозуміння в сімейній парі. Незаміжній жінці квітка дає впевненість в собі і «допомагає» швидше знайти другу половинку. Квітка любить світло і регулярний полив.

Вибирайте кімнатні рослини, здатні залучити у ваше життя любов і жіноче щастя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: квіти, психологія, поради астролога
В тему

Останні матеріали