В центрі уваги

Як здивувати букетом квітів? 

Як здивувати букетом квітів? 

Якщо вам здається, що вже не існує такого букету, який ви б не дарували, ця стаття - для вас. Скористайтеся нашими порадами і ви неодмінно здивуєте адресата. 

Ідеї незвичайних букетів

Насправді вибір квіткових композицій просто величезний, тому завжди можна знайти ті, котрі ви ще не дарували. Ось найцікавіші ідеї від flowers.ua

  • Зверніть увагу на білосніжні або різнокольорові орхідеї. Це дуже ніжна і незвичайна рослина. До того ж, орхідеї завжди підкреслюють вишуканий смак замовника.
  • Про антуріуми, еустоми або альстромерії чув далеко не кожен. Ці екзотичні квіти асоціюються зі спекотним літом і викликають захоплення.
  • Подаруйте букет в капелюшній коробці. Стильна упаковка обов'язково сподобається вашій коханій. А квіти в ній можуть бути будь-якими - і місцевими, і привозними.
  • Все ж таки віддаєте перевагу вічній класиці - трояндам? А як щодо декоративних троянд сорту Miss Piggy? Вони виглядають надзвичайно мило. 
  • Квіти в кашпо. Кашпо - це сучасна трендова ємність, в якій квіти довше зберігають свою свіжість. 
  • Здивуйте кількістю: пишний букет зі 101, 301, 555 або навіть 1001 квітки не залишить байдужою жодну дівчину.

Та головна порада - не бійтеся експериментувати. Дайте волю уяві або скористайтеся порадами фахівців, і ви не пошкодуєте. Якщо у вас є цікава ідея для подарунка, звертайтеся до професійних флористів інтернет-магазину квітів Flowers.ua. Тут вам допоможуть втілити в реальність будь-які флористичні задуми. Відгук залишайте на сайті та на сторінках Instagram і Facebook.

Вручайте квіти просто так

Навіщо чекати приводу? Це так нецікаво: жити від понеділка до п'ятниці, в постійному очікуванні вихідних, свят або відпустки. Організуйте приємний вечір посеред тижня. Подаруйте вашій другій половинці зворушливий букет, згадайте, з чого починалися ваші стосунки. Такі моменти надовго залишаються в пам'яті та гріють душу, навіть коли немає настрою.

Завжди даруєте квіти особисто? Скористайтеся послугою доставка букетів

Доставка квітів кур’єром по всій Україні - відмінний спосіб привітати будь-кого чи просто нагадати про себе та свої щирі почуття. Нехай кур'єр вручить флористичну композицію вашому адресату з інтригуючою запискою - подібний жест буде розцінено як прояв справжніх почуттів. До того ж, доставка може бути здійснена анонімно, що ще більше підігріє цікавість. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: квіти, Україна
В тему