Поради

На якому пальці носити перстень і що це означає: пояснення психологів

На якому пальці носити перстень і що це означає: пояснення психологів

Відомо, що люди носять персні на різних пальцях – не тільки на звичному вказівному або середньому.

Звичайно, є традиція носити обручку на безіменному пальці правої руки, в іншому випадку ніякі правила не працюють. І все ж ми відзначили кілька закономірностей, про які ви можете дізнатися з цієї статті.

Перстень на великому пальці

Носіння персня на цьому пальці - знак по-справжньому владної натури. Причому якщо перстень простий, без каменів і звичайної форми, це говорить про стійко високу самооцінку носія, а ось якщо це ціла печатка з дорогоцінним камінням, то це претензія на високий рівень і життя, і оцінювання самого себе. Такі люди немов кричать про себе, але наскільки така зарозумілість відповідає їх реальним заслугам - питання.

Перстень на мізинці

Це велика рідкість, на мізинці носять персні далеко не всі. Але саме ці люди - справжні оригінали. Вони ненавидять правила і хочуть виділитися за будь-яку ціну. Що ж, їм це вдається.

Перстень на вказівному пальці

Кажуть, що на вказівному пальці носять персні ті, хто любить бути в центрі уваги. А що? Це помітно, яскраво, досить незвично. Тому увагу забезпечено.

Перстень на безіменному пальці

Крім того, що перстень на цьому пальці - знак того, що ви одружені, це ще й знак особливої інтровертності. Психологи стверджують, що кільце на безіменному пальці носять дуже закриті люди, чутливі і схильні до самотності.

Перстень на середньому пальці

Якщо людина носить кільце на середньому пальці, то її відрізняє висока самооцінка, впевненість в собі і прагматичність. Зазвичай це люди, які не пропускають власної вигоди, вони пильно стежать за реальністю і не дозволяють ілюзіям захопити себе в полон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Ювелірні прикраси, цікаво знати, психологія
В тему

Останні матеріали